دنبه گوسفندی از جمله قسمت هایی از یک شقه گوسفندی است که ممکن است ندانید با آن چه کار کنید. دنبه در انتهای کمر گوسفند قرار دارد و دارای دو سمت چربی سفید است. به خصوص هنگامی که می خواهید یک گوسفند زنده را خریداری و در خانه ذبح کنید، این بخش از قسمت هایی است که در استفاده از آن مردد می شوید. برخی افراد دنبه را یک قسمت سرشار از چربی می دانند که به بدن آسیب وارد می کند؛ اما بهتر است بدانید که دنبه گوسفندی دارای خواص زیادی است و می توانید از آن در غذاهای مختلف استفاده کنید. حال با ما همراه باشید تا در مورد خواص این دنبه و کاربردهای آن اطلاعاتی مفید کسب کنید.

دنبه 555

دنبه گوسفندی و تهیه روغن طبیعی

حتماً شما هم از مضرات روغن های مصنوعی و ترکیبات آن ها اطلاع دارید. این مواد غذایی باعث شده تا افراد در سنین پایین نیز دچار گرفتگی عروق شوند. به همین علت اکثر افراد سعی می کنند از روغن های سالم تر در غذای خود استفاده کنند.

شما می توانید از روغن طبیعی دنبه گوسفندی نیز بهره ببرید و طعم خوب آن را برای استفاده در غذاهای خود انتخاب کنید؛ اما چگونه این روغن را تهیه کنید.

هنگامی که گوسفند زنده ذبح می کنید یا یک شقه گوسفندی کامل خریداری می کنید، دنبه ی آن را جدا کنید. دنبه را به مکعب های کوچکی در ابعاد چند سانتی متر تقسیم کنید. سپس آن را کاملاً بشویید تا آلودگی های احتمالی از روی آن کنار بروند.

حال دنبه آماده ی روغن گیری است. البته باید اجازه دهید کاملاً خشک شود و آب بر روی آن وجود نداشته باشد. حال دنبه را در یک قابلمه بریزید و بر روی شعله ی گاز قرار دهید. شعله را کم کنید تا دنبه به آرامی روغن خود را پس دهد. می توانید هر چند دقیقه یک بار آن ها را هم بزنید تا نسوزد. بعد از حدود 20 دقیقه قابلمه ی شما سرشار از روغن می شود. حال مواد را از یک صافی عبور دهید تا تکه های به جای مانده از دنبه گوسفندی نیز از روغن جدا شوند. قبل از این که روغن ببندد و خود را بگیرد، با یک صافی ریزتر، روغن را صاف کنید تا دارای مواد اضافی نباشد. این روغن را در ظرفی بریزید و هنگام طبخ غذا به خصوص غذاهای سنتی مانند قرمه سبزی و قیمه از آن استفاده کنید. در این صورت هم طعم غذاهایتان عالی می شود هم روغن سالم تری مصرف می کنید.

می توانید در حین پخت کمی نمک به دنبه های بیفزایید تا بوی بهتری به خود بگیرد.

دنبه 84163841

دنبه گوسفندی و کباب چنجه

اگر یک شقه گوسفندی دارید و می خواهید بخش هایی مانند ران، سردست و . را کبابی کنید، باز هم دنبه گوسفندی به کمک شما می آید. دنبه دارای طعم خوبی است به خصوص اگر آن را برای کبابی کردن به کار ببرید.

دنبه را می توانید به صورت تکه های ریز درآورید و هنگام کباب کردن بین تکه های گوشت قرار دهید. در این صورت چربی که از دنبه گوسفندی بیرون می آید باعث می شود تا تکه های گوشت کبابی نیز ترد شده و دارای طعم خوبی شوند. حتماً کباب به همراه دنبه را امتحان کنید تا از طعم یک کباب خوشمزه لذت ببرید.

 

مزایای استفاده از دنبه گوسفندی

دنبه گوسفندی سرشار از ویتامین و اسیدهای چرب گیاهی است؛ زیرا غذای گوسفند از گیاه است و این مواد مغذی را در بدن خود ذخیره می کند. دنبه گوسفندی دارای چربی طبیعی است و استفاده ی متعادل از آن سبب می شود تا بدنی سالم تر داشته باشید. علاوه بر این به علت طبع گرمی که این چربی دارد، در رگ ها و عروق رسوب نمی کند و مشکلاتی مانند گرفتگی عروق و قلب را به همراه ندارد. البته به یاد داشته باشید که مصرف چربی حتی نوع خوب آن نیز باید متعادل باشد.

از این رو شما می توانید به جای استفاده از روغن های مصنوعی از این چربی خوش طعم بهره ببرید.

از این به بعد به جای دور ریختن دنبه گوسفندی که از شقه گوسفندی کا

مل یا ذبح گوسفند زنده به دست می آورید، می توانید آن را برای کاربردهایی که ذکر شد و استفاده در غذا به صورت مستقیم برای سرخ کردن به کار ببرید.


بارنجی ها ، با ما بهترین باشید. دنبه ,گوسفندی ,روغن ,های ,یک ,استفاده ,دنبه گوسفندی ,می توانید ,از روغن ,آن را ,دنبه را ,دنبه گوسفندی دارایمنبع

با ماهیچه گوسفندی به جنگ عوارض گیاهخواری بروید

چرخ کرده سینه مرغ و تهیه کباب تابه ای دو رنگ

خواص گوشت شتر در دوران بارداری1

مایه کباب کوبیده رژیمی و ماکیان

کله پاچه گوسفندی را در خانه طبخ کنید!

گوشت بوقلمون بهتر است یا مرغ

خرید انواع جوجه های طعم دار به صورت تناژ و تازه

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

قالیشویی در اصفهان | خلیج فارس بارداری زایمان نوزاد سیسمونی کالای ارزان بررسی قطعات گوشی دنیای مطالب متنوع دنیای فناوری doctorwebsite گنجینه‌ادب طلا موزیک دانلود آهنگ جدید امامزاده سلطان ابراهیم(ع)|روستای کارتا|شهرستان ایذه|کارتا