طرز تهیه ی ساندویچ مرغ و گوشت خانگی:

ساندویچ مرغ و گوشت خانگی یکی از غذاهایی است که دستور پخت آن بسیار ساده می باشد و طعم فوق العاده خوبی نیز دارد و همانطور که می دانید ساندویچ جزو غذاهای بسیار پر طرفدار است، اما عده ای بخاطر اینکه از سلامت و کیفیت این غذا مطمئن نیستند، ترجیح می دهند کمتر از آن استفاده کنند، ما در این مطلب دستور پخت یک نوع ساندویچ بسیار خوشمزه ی خانگی را در اختیار شما قرار میدهیم که قطعا از طعم آن بسیار راضی خواهید بود.

ساندویج مرغ 541255

 

مواد لازم برای تهیه ی ساندویچ مرغ و گوشت خانگی :

 

گوشت چرخ کرده 200 الی 300 گرم

سینه مرغ 1 عدد متوسط

نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین، پودر تخم گشنیز به مقدار لازم

سس مایونز 2 قاشق غذاخوری

آبلیمو دو قاشق غذاخوری

خیار 3 عدد

گوجه فرنگی 3 عدد

کاهو 1 عدد متوسط

خیارشور به مقدار لازم

نان باگت و یا نان لواش

سیر دو حبه

پنیر موزارلا یک بسته

ماست یک قاشق غذاخوری

روغن زیتون کمی

پیاز 3 عدد متوسط

ساندویچ مرغ 65315

طرز تهیه ساندویچ مرغ و گوشت خانگی :

برای تهیه ی ساندویچ مرغ و گوشت خانگی در ابتدا باید گوشت ها از 2 ساعت قبل طعم دار کنید و در یخچال قرار دهید.

در ابتدا شما باید گوشت مرغ را به صورت رشته های باریک و دراز تکه تکه کنید و بعد آن را در یک ظرف ریخته سپس یک عدد پیاز و سیر را خرد کنید به همراه فلفل سیاه ، زردچوبه و کمی آبلیمو و یک قاشق ماست به آن اضافه کنید، مواد را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید و اجازه دهید به مدت دو ساعت در یخچال بماند.

 

گوشت چرخ کرده را در ظرفی ریخته و به آن یک حبه سیر و یک عدد پیاز رنده شده اضافه به همراه فلفل سیاه، دارچین، پودر تخم گشنیز و زردچوبه اضافه کنید، سپس گوشت را به آرامی با مواد مخلوط کنید و اجازه دهید به مدت 2 ساعت در یخچال بماند.

 

پس از گذشت دو ساعت گوشت ها را از یخچال درآورید و اجازه دهید کمی دمای آنها با دمای محیط یکسان شود، در این بین خیار، گوجه، کاهو، یک عدد پیاز و خیارشور را به همراه کمی نمک و آبلیمو با یک دیگر مخلوط کنید و اجازه دهید کمی طعم دار شود.

حال وقت آن رسیده که گوشت ها را سرخ کنید، گوشت ها را با مقدار بسیار کمی روغن زیتون سرخ کنید و در هنگام سرخ شدن کمی نمک به آنها اضافه کنید. توجه داشته باشید که اگر هنگام طعم دار کردن گوشت به آنها نمک اضافه کنید باعث می شود، گوشت شما سفت و دیر پز شود.

 

 

اما یک نکته برای سرخ کردن گوشت چرخ کرده وجود دارد، پیش از سرخ کردن گوشت، آن را بر روی یک تخته گذاشته و سپس به وسیله ی وردنه آن را بر روی تخته پهن کنید،  این کار را می توانید به صورت تکه های کوچک انجام دهید، سپس آن را سرخ کنید.

پس از اینکه گوشت ها سرخ شدن، نان خود را آماده کنید و بر روی قسمت داخلی نان سس دلخواه خود را بمالید، بعد یک طرف نان را گوشت قرمز و طرف دیگر را گوشت مرغ گذاشته طوری که وسط نان خالی باشد، در وسط نان سبزیجات طعم دار شده را اضافه کنید.

 

حال یک ماهیتابه ی کوچک با مقدار روغن بسیار کم بر روی اجاق گاز بگذارید و پنیرها را داخل آن بریزید و اجازه دهید که پنیر کاملا آب شود، پس از اینکه پنیر کاملا آب شود، آن را بر روی ساندویچ خود ریخته و آن را میل کنید.

 

نکاتی در رابطه با ساندویچ مرغ و گوشت خانگی:

توجه داشته باشید که اضافه کردن سیب زمینی و قارچ و جعفری به ساندویچ مرغ و گوشت خانگی کاملا سلیقه ای می باشد و بستگی به ذائقه ی شما دارد، اما اگر سیب زمینی سرخ شده را به ساندویچ خود اضافه کنید، طعم آن چند برابر بهتر خواهد شد.

نکته ی بعدی اینکه این ساندویچ را می توانید به تنهایی با گوشت قرمز و یا گوشت مرغ درست کنید که در آن صورت ازهم طعم آن بسیار فوق العاده خواهد بود.


بارنجی ها ، با ما بهترین باشید. گوشت ,یک ,ساندویچ ,مرغ ,خانگی ,ی ,و گوشت ,گوشت خانگی ,ساندویچ مرغ ,مرغ و ,کنید و ,توجه داشته باشیدمنبع

با ماهیچه گوسفندی به جنگ عوارض گیاهخواری بروید

چرخ کرده سینه مرغ و تهیه کباب تابه ای دو رنگ

خواص گوشت شتر در دوران بارداری1

مایه کباب کوبیده رژیمی و ماکیان

کله پاچه گوسفندی را در خانه طبخ کنید!

گوشت بوقلمون بهتر است یا مرغ

خرید انواع جوجه های طعم دار به صورت تناژ و تازه

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

خرید گن لاغری | gen arena رایادان مو موفق میشوم سایت ادبی شهید رابع استهبان نی نی یا - سایت سرگرمی خرید و فروش انواع ترازوی دیجی دانلود کده serialhayturki ehsan-group بازسازی ساختمان