خورشت خلال و طرز تهیه ی آن :

 

خورشت خلال یکی از غذاهای محلی و اصیل کرمانشاهی می باشد که با گوشت گوسفند آماده می شود،  گوشتی که در این غذا استفاده می‌شود باید به تکه های بسیار کوچک بریده شود ،تا ظاهر  غذا حفظ شود، در زیر قصد داریم به مواد اولیه و دستور پخت این غذای کرمانشاهی اشاره کنیم.

 

 مواد لازم برای تهیه ی خورشت خلال:
موادی که در زیر ذکر شده است برای ۶ نفر مناسب می باشد:
 گوشت گوسفند ۶۰۰ گرم
 زعفران دم کرده ۴ قاشق غذاخوری
 رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
 خلال بادام ۵۰۰ گرم
 پیاز ۱ عدد درشت
 لیمو عمانی سه عدد
 هل ۱ قاشق چایخوری
 زرشک سیاه یک فنجان
 زنجبیل یک دوم قاشق چایخوری
 چوب دارچین ۱ عدد کوچک
 روغن مایع نمک فلفل و زردچوبه به میزان لازم
 آب  حدود ۶ الی ۵ لیوان
خورشت خلال
دستور پخت:
در ابتدا باید پیازها را خرد کنید و آنها را سرخ کنید ، پس از اینکه پیازها کمی تفت خورد گوشت را به آن اضافه می کنیم، پس از اینکه رنگ گوشت عوض شد و کمی سرخ شد به آن زردچوبه، فلفل، دارچین و زنجبیل را به آن اضافه میکنیم، پس از اینکه کمی تفت خورد رب گوجه فرنگی را اضافه میکنیم و پس از چند دقیقه که رنگ رب گوجه فرنگی تغییر کرد آب را به خورش اضافه خواهیم کرد.
و اجازه میدیم که گوشت به آرامی پخته شود. در این بین که گوشت در حال پخته شدن است، باید خلال بادام را کمی بو دهید تا از آن حالت خامی در بیاید، پس از گذشت چند ساعت که گوشت پخته شده بود خلال بادام بو داده و لیمو عمانی به همراه نمک را به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم که خورش به آرامی پخته شود و در آخر به آن زعفران و زرشک سیاه را اضافه می کنیم و خورش را سرو خواهیم کرد.
خورشت خلال 416516

 

نکاتی که باید هنگام پخت خورشت خلال در نظر داشته باشیم:
اولین نکته مربوط به گوشت خورشت میشود، شما باید گوشت را بخوبی بشویید و سپس آن را به خوبی با پیاز و ادویه های نام برده تفت دهید تا گوشت شما بوی بدی نداشته باشد.

 

نکته ی بعدی این است که در استفاده از زرشک سیاه زیاده روی نکنید، زیرا باعث می شود که خورش شما رنگ خود را از دست بدهد و سیاه شود.
بهتر است بجای پودر دارچین و پودر لیمو از چوب دارچین و لیمو عمانی استفاده کنید تا رنگ خورشت شما تیره نشود.
نکته بعدی این است که سعی کنید هنگام استفاده از رب گوجه فرنگی زیاده روی نکنید زیرا می تواند تاثیر مستقیمی بر روی تمام غذای شما داشته باشد.
 اما یکی از نکات بسیار مهم که در آماده کردن خورشت خلال باید به آن توجه کنید استفاده از خلال بادام می باشد برای تهیه خورشت خلال به هیچ وجه از خلال بادام زمینی استفاده نکنید خلال بادام زمینی پس از طبخ  حالت خمیر مانند و تلخی به خود می گیرد  که باعث تغییر در طعم و ظاهر غذا خواهد شد.
 این خورشت باید کاملاً غلیظ باشد و هنگامی که آن را سرو می‌کنید آب زیادی نداشته باشد.
 و اما نکته دیگر درباره گوشتی که برای خورشت خلال استفاده می شود این است که ممکن است عده ای طعم گوشت گوسفندی را دوست نداشته باشند شما می توانید به جای استفاده از گوشت گوسفندی از گوشت گوساله استفاده کنید.
توجه داشته باشید که این غذا یکی از غذاهای محلی استان کرمانشاه می باشد و تنها مواد اولیه ی آن شامل موادی است که در بالا ذکر شده و به هیچ وجه موادی همچون زرشک قرمز و یا لپه و خلال پسته در این خورشت استفاده نخواهد شد.

بارنجی ها ، با ما بهترین باشید. خلال ,گوشت ,خورشت ,استفاده ,بادام ,پس ,خورشت خلال ,پس از ,به آن ,خلال بادام ,که در ,خلال بادام زمینیمنبع

با ماهیچه گوسفندی به جنگ عوارض گیاهخواری بروید

چرخ کرده سینه مرغ و تهیه کباب تابه ای دو رنگ

خواص گوشت شتر در دوران بارداری1

مایه کباب کوبیده رژیمی و ماکیان

کله پاچه گوسفندی را در خانه طبخ کنید!

گوشت بوقلمون بهتر است یا مرغ

خرید انواع جوجه های طعم دار به صورت تناژ و تازه

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

bookmoon gmorewear سِمَنیون پاتوق فروش چراغ خودرو تعمیرات وسایل برقی تخفیفان طراحی سازه روانشناسی بهترین سایت gta modl کامل ترین مرجع آموزش های Gta v و دانلود به روز ترین مد ها