ساندویچ مرغ یکی از غذاهای ساده و در حین حال مقوی است، که نحوه ی آماده کردن آن نیز بسیار راحت می باشد. در بسیاری از خانواده فرزندان علاقه ای به خوردن گوشت مرغ ندارند و به هیچ وجه گوشت مرغ را میخورند، شما با تهیه ی این ساندویچ می توانید کاری کنید که فرزندان شما گوشت مرغ را خورده و نسبت به این غذا علاقه مند شوند. همانطور که میدانید گوشت مرغ برای سلامتی بدن بسیار مفید بوده و خواص بسیار زیادی دارد، از آنجایی که گوشت مرغ جزو گوشت های سفید است و مصرف آن ضامن سلامتی بدن است ما قصد داریم در ابتدا اطلاعاتی در رابطه با خواص گوشت مرغ در اختیار شما کاربران عزیز قرار دهیم.

گوشت مرغ برای کاهش فشار خون و تنظیم کلسترول خون بسیار مفید می باشد، همچنین اینکه از مبتلا شدن به بیماری سرطان پیشگیری می کند و دارای پروتئین و آمینو اسید بسیار بالایی است، اگر بخواهیم به دیگر خواص گوشت مرغ اشاره کنیم، می توان به مستحک کردن بافت ها و استخوان های بدن و همچنین سلامت قلب اشاره کرد، اگر شما دارای اضافه وزن هستید، می توانید برای کاهش وزن خود از گوشت سینه ی مرغ استفاده کنید. گوشت مرغ حاوی فسفر بسیار بالا است و به خاطر دیگر ترکیباتی که دارد می تواند سلامت چشم های شما را نیز تضمین کند، بنابراین سعی کنید در هفته 2 الی 3 بار گوشت مرغ را مصرف کنید و آن را در رژیم غذایی خود و خانواده تان جای دهید. حال قصد داریم در زیر به طرز تهیه ی ساندویچ مرغ اشاره کنیم.

ساندویچ مرغ

مواد لازم برای تهیه ی ساندویچ مرغ:

گوشت مرغ 500 گرم

هویج 5 عدد

خیارشور نیم کیلو

جعفری به مقدار لازم

آبلیمو 1 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم

پیاز یک عدد متوسط

سیر یک حبه

آب 3 لیوان

سس مایونز 2 قاشق غذاخوری

ماست 2 قاشق غذاخوری

نان باگت یا نان لواش به تعداد لازم

 

 

طرز تهیه ی ساندویچ مرغ:

در ابتدا باید گوشت مرغ را به همراه پیاز و یک حبه سیر آب پز کنید و اجازه دهید که گوشت شما به خوبی پخته شود، پس از اینکه گوشت به خوبی پخته شود، باید آن را ریش ریش کرده و اجازه دهید که کاملا سرد شود.

در این بین که گوشت در حال پخته شدن است، باید هویج ها را نیز آی پز کنید و پس از پخته شدن آنها را بصورت نگینی خرد کنید و اجازه دهید تا کاملا سرد شوند، سپس خیار شورها را نیز به صورت نگینی خرد کنید.

سپس تمامی مواد را با یکدیگر مخلوط کرده و کمی نمک و فلفل و آبلیمو را به آن اضافه کنید و سس مایونز و ماست را نیز به آن اضافه کرده و اجازه دهید برای مدت 3 ساعت درون یخچال بماند.

پس از گذشت 3 ساعت ساندویچ شما آماده است و شما می توانید آن را به سلیقه ی خود سرو کنید.

ساندویچ مرغ

نکات مهم هنگام آماده کردن ساندویچ مرغ:

هنگامی که گوشت مرغ در حال آماده شدن است، سعی کنید که در اخر نمک را به آن اضافه کنید تا گوشت شما سفت نشود، ممکن است هنگام آب پز کردن گوشت مرغ،  درون قابلمه کمی کف جمع شود، باید آن کف را جدا کنید.

برای تهیه ی این ساندویچ سعی کنید ترکیبی از چند قسمت از گوشت مرغ استفاده کنید، زیرا اگر تنها از سینه ی مرغ استفاده کنید، ساندویچ شما مزه ی معمولی خواهد داشت.

برای اینکه این غذا بسیار چرب و چاق کننده نباشد می توانید از ترکیب ماست و سس مایونز استفاده کنید.

اضافه کردن ذرت و نخود فرنگی و همچنین پیازچه به این غذا کاملا سلیقه ای می باشد.

شما می توانید این غذا را به همراه کاهو و گوجه فرنگی نیز سرو کنید.

اجازه دهید تمامی مواد به خوبی سرد شوند سپس آنها را با یکدیگر ترکیب کنید.


بارنجی ها ، با ما بهترین باشید. مرغ ,گوشت ,ی ,ساندویچ ,نیز ,تهیه ,گوشت مرغ ,تهیه ی ,ساندویچ مرغ ,می توانید ,را بهمنبع

با ماهیچه گوسفندی به جنگ عوارض گیاهخواری بروید

چرخ کرده سینه مرغ و تهیه کباب تابه ای دو رنگ

خواص گوشت شتر در دوران بارداری1

مایه کباب کوبیده رژیمی و ماکیان

کله پاچه گوسفندی را در خانه طبخ کنید!

گوشت بوقلمون بهتر است یا مرغ

خرید انواع جوجه های طعم دار به صورت تناژ و تازه

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

هیما سیستم ادبی انجام نماشویی ارزان دستگاه تصفیه آب صنعتی قیمت خرید لوازم یدکی دامپتراک HD465 interiordesign فروشگاه اینترنتی دستگاه یو پی وی سی قیمت فروش کاغذ دیواری اجاره انواع ماشين عروس لوكس