بال و کتف مرغ جزو مواد غذایی است که اکثر مردم ترجیح می دهند آن را بصورت کبابی و یا سوخاری و برشته مصرف کنند. ما در این مطلب قصد داریم طرز تهیه ی بال و کتف مرغ سوخاری شده را در اختیار شما کاربران عزیز قراردهیم. این غذا طعم بسیار فوق العاده ای دارد، به شما پیشنهاد می کنیم که حتما آن را تهیه کنید.

ممکن است عده ای تصور کنند که مصرف کتف و بال مرغ ممکن است برای سلامتی آنها ضرر داشته باشد و این ضرر ناشی از تزریق هورمون ها به گوشت مرغ است، اما لازم به ذکر است که چند سال پیش تزریق هورمون به مرغ ها ممنوع اعلام شده است اما متاسفانه هنوز برخی از مرغداری ها بصورت غیر مجاز از واکسن هورمون برای مرغ ها استفاده می کنند. اما در مرغداری هایی که تعداد زیادی مرغ را پرورش می دهند امکان تزریق واکسن کاملا صفر می باشد. بنابراین لازم نیست نگران این قضیه باشید.

 

مرغ سوخاری 64516541

مواد لازم برای طرز تهیه ی بال و کتف مرغ:

 

بال و کتف مرغ 10 عدد

آرد سوخاری یک پیمانه

آرد سفید یک پیمانه

شیر نصف لیوان

نمک ، فلفل، زردچوبه به میزان لازم

تخم مرغ 2 عدد

پودر دارچین، فلفل قرمز، پودر زنجبیل، آویشن هر کدام نصف قاشق چایخوری

روغن به مقدار لازم

سیب زمینی سه عدد متوسط

سس طعم دلخواه خود

 

طرز تهیه ی بال و کتف سوخاری:

در ابتدا باید بال و کتف مرغ را به خوبی تمیز کنید و اجازه دهید که کاملا خشک شود، سپس آرد سفید را به همراه نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید در ظرفی ریخته و آرد سوخاری را به همراه فلفل قرمز و دارچین، زنجبیل و آویشن مخلوط کرده و در ظرفی جداگانه بریزید.

تخم مرغ و شیر را با یکدیگر مخلوط کرده و کمی نمک فلفل سیاه به آن اضافه کنید.هر تکه از بال مرغ را جداگانه ابتدا در آرد سفید بزنید، سپس در مخلوط تخم و مرغ شیر و در آخر در آرد سوخاری آغشته کرده و در روغن شناور و داغ سرخ کنید.

برای سرخ کردن سیب زمینی نیز باید نکاتی را در نظر داشته باشید،  سیب زمینی ها را به شکل دلخواه خود خرد کنید و سپس برای مدت 15 دقیقه آن را درون اب نمک بریزید و پس از 15 دقیقه آن را آبکش کنید و برای مدت 10 دقیقه اجازه دهید که سیب زمینی شما درون آب ولرم بر روی اجاق گاز آب پز شود، پس از گذشت ده دقیقه آن را درون آب سرد بریزید و سپس  سیب زمینی ها را سرخ کنید. اگر میخواهید سیب زمینی را به این روش سرخ کنید، نباید آنها را خیلی ریز خلالی کمید.

پس از اینکه بال و کتف مرغ را سرخ کردید می توانید آن را به همراه سیب زمینی سرو کنید.

 

مرغ سوخاری 64165164

 

نکاتی برای تهیه ی بال و کتف سوخاری:

اگر سیب زمینی را درون آب نمک بریزید و سپس آن را آبکش کنید، سیب زمینی شما پس از سرخ کردن ترد تر خواهد شد.

اگر می خواهید غذای شما حالت پفکی داشته باشد باید روغنی که غذا را درون آن سرخ میکنید بسیار داغ باشد و گوشت شما درون آن شناور باشد.

و در آخر اینکه شما می توانید پس از اینکه یک بار گوشت را درون تخم مرغ و آرد سوخاری زدید ، یکبار دیگر آن را درون تخم مرغ زده و باز هم به آرد سوخاری آغشته کنید.

اضافه کردن کنجد به این غذا کاملا سلیقه ای می باشد و شما می توانید کنجد را به آرد سوخاری اضافه کنید و یا پس از سرخ شدن روی گوشت مرغ بریزید.

شما می توانید این غذا را با سس دلخواه خود سرو کنید.


بارنجی ها ، با ما بهترین باشید. مرغ ,سوخاری ,بال ,کتف ,آرد ,زمینی ,بال و ,و کتف ,سیب زمینی ,آن را ,کتف مرغمنبع

با ماهیچه گوسفندی به جنگ عوارض گیاهخواری بروید

چرخ کرده سینه مرغ و تهیه کباب تابه ای دو رنگ

خواص گوشت شتر در دوران بارداری1

مایه کباب کوبیده رژیمی و ماکیان

کله پاچه گوسفندی را در خانه طبخ کنید!

گوشت بوقلمون بهتر است یا مرغ

خرید انواع جوجه های طعم دار به صورت تناژ و تازه

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

هر چی که بخوای آجر اصفهان | آجر سفال اصفهان آشنایی با کسب و کارها و تبلیغات نتی isoconsultation فتوکپی talash پیام نو فارسروید قیمت ریموت کنترل SAGA لبخند شیرین