طرز تهیه ی دلمه فلفل:

دلمه فلفل یکی از غذاهایی است که خواص بسیار زیادی برای سلامتی و بدن شما دارد و همچنین دارای طعم فوق العاده و لذیذی می باشد، ممکن است برخی از افراد فلفل دلمه ای را بخاطر طعم آن دوست نداشته باشند، اما ما در زیر قصد داریم دستور پختی را به شما توضیحی دهیم که در آن فلفل دلمه ای نه تنها طعم بدی نخواهد داشت بلکه بسیار خوش طعم خواهد بود.

طرز تهیه ی فلفل دلمه ای

شاید بهتر باشد در ابتدا کمی درباره ی خواص فلفل دلمه ای صحبت کنیم، فلفل دلمه ای دارای ویتامین C فوق العاده ای می باشد، همچنین می تواند بر روی سلامتی پوست و مو تاثیر بسزایی داشته باشد همچنین برای لاغری بسیار مفید باشد زیرا: باعث می شود که کالری بسیاری بسوزانید.

اگر شما جزو افرادی هستید که به کم خونی مبتلا هستید، حتما از فلفل دلمه ای استفاده کنید، زیرا: یک منبع غنی از آهن می باشد که می تواند کم خونی شما را درمان کند.

همچنین اینکه می تواند بدن شما را کاملا پاکسازی کند و بدن شما را سم زدایی کند، بنابراین سعی کنید که هر روز از فلفل دلمه ای بصورت خام وپخته استفاده کنید. شما می توانید از فلفل دلمه ای بصورت خام نیز درون سالاد استفاده کنید که دارای طعم بسیار خوبی نیز می باشد. حال می خواهیم به طرز تهیه دلمه فلفل اشاره کنیم.

دلمه فلفل 210512

مواد لازم برای تهیه ی دلمه فلفل:

فلفل دلمه بزرگ 10 عدد

برنج 3 پیمانه

کشمش 1 پیمانه

لپه یک دوم پیمانه

پیاز 1 عدد

گوشت چرخ کرده 250 گرم

نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

دارچین، پودر تخم گشنیز یک دوم قاشق چایخوری

رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری

رب انار 3 قاشق غذاخوری

آب دو لیوان

دلمه فبفل 561265

طرز تهیه ی دلمه فلفل:

در ابتدا باید فلفل دلمه ای ها را تمیز کنید ، درون آنها را خالی کرده و به مدت 10 الی 15 دقیقه اجازه دهید که آنها درون آب پخته شوند، اینکار برای از بین بردن طعم تلخ فلفل دلمه ای پس از پخته شدن است.

سپس برنج و لپه را آبکش را آبکش کنید و در گوشه ای بگذارید تا کمی خنک شوند، حال باید گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز داغ سرخ کنید و کمی نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین و پودر تخم گشنیز به آن اضافه کنید، پس از گذشت چند دقیقه یک قاشق رب گوجه فرنگی را به همراه کشمش به گوشت اضافه کرده و نصف استکان آب به آن اضافه کنید و پس از گذشت 10 دقیقه شعله ی زیر آن را خاموش کنید و تمامی مواد را به آرامی با یکدیگر مخلوط کنید.

حال باید تمامی مواد را درون فلفل دلمه ای ها ریخته و قبل از اینکه آنها را در کف قابلمه ای بگذارید باید، رب گوجه فرنگی و رب انار و دو لیوان آب را با یکدیگر مخلوط کنید و در کف قابلمه بریزید، سپس فلفل دلمه ای ها را

 

دلمه فلفل و خواص ان

 

درون قابلمه گذاشته و یک دم کنی برای در قابلمه بگذارید تا مواد درون دلمه فلفل به خوبی پخته شوند، پس از گذشت نیم ساعت الی 45 دقیقه دلمه فلفل شما آماده است و شما می توانید دلمه فلفل خود را سرو کنید.

 

نکاتی که هنگام تهیه ی دلمه فلفل باید در نظر داشته باشید:

شما می توانید بجای استفاده از کشمش از باقالی نیز استفاده کنید و کمی شوید نیز به مواد خود اضافه کنید.

شما می توانید در هنگام سرخ کردن گوشت کمی رب انار نیز به آن اضافه نمایید.

اضافه کردن پنیر پیتزا به دلمه فلفل کاملا سلیقه ای می باشد.

شما می توانید هنگام آماده کردن سس کمی پیاز داغ نیز آماده کرده و سپس سس را درون آن اضافه ریخته و پس از اینکه کمی مخلوط شد دلمه ها را درون آن بگذارید.


بارنجی ها ، با ما بهترین باشید. فلفل ,دلمه ,ای ,ی ,کمی ,تهیه ,فلفل دلمه ,دلمه ای ,دلمه فلفل ,کنید و ,تهیه یمنبع

با ماهیچه گوسفندی به جنگ عوارض گیاهخواری بروید

چرخ کرده سینه مرغ و تهیه کباب تابه ای دو رنگ

خواص گوشت شتر در دوران بارداری1

مایه کباب کوبیده رژیمی و ماکیان

کله پاچه گوسفندی را در خانه طبخ کنید!

گوشت بوقلمون بهتر است یا مرغ

خرید انواع جوجه های طعم دار به صورت تناژ و تازه

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

استودیو طراحی و دوخت ری وا شبکه خرید اینترنتی مرکز فروش لاستیک کومهو فروش انواع پارکت پاتوق ایرونیا آموزش و یادگیری مرجع کنکور ایران فروشگاه وکتوران ايران همراه - پایگاه ادیت (*gta sanandreas*)