طرز تهیه بورک گوشت

برو که گوشت یکی از غذاهایی است که دارای طعم فوق العاده ای می باشد و  می توان آن را جزو غذاهای به شمار آورد که کودکان علاقه زیادی به آن دارند، همان طور که میدانید گوشت قرمز دارای خواص بسیار زیادی برای سلامتی بدن میباشد علی الخصوص برای کودکان و ن باردار جزو یکی از مواد غذایی ضروری است که باید حتماً مصرف کنند.

طرز تهیه بورک گوشت

 با ما همراه باشید تا طرز تهیه بره که گوش را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم.

 

 مواد لازم برای تهیه بورک گوشت

 گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم

 پیاز ۱ عدد

 فلفل سیاه و زردچوبه و نمک به مقدار لازم

 قارچ ۲۰۰ گرم

 پودر آویشن و پودر دارچین یک دوم قاشق غذاخوری

 فلفل دلمه ای ۱ عدد

 رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری

 تخم مرغ ۱ عدد

 شیر ۱ پیمانه

 روغن مایع به مقدار لازم

 زعفران دم کرده به مقدار لازم

 خمیر یوفکا یک بسته

 پنیر پیتزا به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه بورک گوشت

 طرز تهیه بورک گوشت:

 در ابتدا باید پیاز را خرد کرده و سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید،  پس از اینکه کمی گوشت سرخ شد تمامی ادویه ها را به جز نمک به آن اضافه کرده سپس یک قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی را به آن اضافه می کنیم و در آخر فلفل دلمه ای و قارچ را به همراه نمک به گوشت اضافه می کنیم و اجازه می دهیم به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه با درجه حرارت ملایم پخته شود.

در این بین که گوشت در حال آماده شدن است باید تخم مرغ را به همراه زعفران و  یک پیمانه شیر به همراه کمی روغن مایع مخلوط کنید پس از اینکه مواد به خوبی با یکدیگر مخلوط شد، باید خمیر یوفکا را به صورت ورقه ورقه جدا کنید و از این مایه خمیر بر روی آن بریزید و با فرچه آن را بر روی خمیر یوفکا پخش کنید، سپس گوشت را که آماده شده است و اجازه داده‌ایم کمی سرد شده را داخل خمیر ریخته و کمی پنیر پیتزا بر روی آن میریزیم و آنها را می پیچیم.

سپس باید بورک گوشت را درون قالب گذاشته در ابتدا باید قالب را کمی چرب کنید و سپس برگه ها را داخل قالب چیده تا قالب به صورت کامل پر شود.

سپس یک عدد زرده تخم مرغ و زعفران را با هم مخلوط کرده و به وسیله فرچه بر روی برگه هایی که درون قالب چیده اید بمالید.

بورک گوشت را به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه درون فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.

پس از گذشت این زمان بر که شما آماده است و شما می توانید بورک گوشت را با سس دلخواه خود سرو کنید.

طرز تهیه بورک گوشت

 

 نکاتی که هنگام تهیه بورک گوشت باید به آن توجه کنید:

 شما می توانید بورک گوشت را درون فر گذاشته و آن را سرخ کنید.

 اگر شما از فر برقی استفاده می کنید باید در درجه حرارت آن بسیار کمتر باشد.

نحوه چیدن برگ در درون قالب کاملا سلیقه ای است و شما می توانید به هر شکلی که دوست داشتید برش را درون قالب بگذارید.

موادی که درون بورک گوشت استفاده می شود می تواند شامل گوشت مرغ و یا حتی سبزیجات باشد، بسیاری از افراد ترجیح می دهند که از اسفناج استفاده کنند که دارای طعم بسیار فوق العاده است.

پس از اینکه برکه شما آماده شد می توانید کمی کنجد نیز بر روی آن بریزید.

 برخی از افراد دوست دارند که بروک را درون روغن سرخ کرده و پیش از سرخ کردن آن را درون آرد سوخاری زده و سپس آن را سرخ کنند.

 توجه داشته باشید که اگر خمیر یوفکای شما خشک باشد ممکن است بر کاشی شکسته شوند و اگر گوشت شما داغ باشد نیز باعث شکستگی خمیر یوفکا خواهد شد بنابراین اجازه دهید که هر دوی آنها به یک دمای متعادل برسند.


بارنجی ها ، با ما بهترین باشید. گوشت ,بورک ,تهیه ,قالب ,سپس ,کرده ,بورک گوشت ,تهیه بورک ,را به ,آن را ,گوشت رامنبع

با ماهیچه گوسفندی به جنگ عوارض گیاهخواری بروید

چرخ کرده سینه مرغ و تهیه کباب تابه ای دو رنگ

خواص گوشت شتر در دوران بارداری1

مایه کباب کوبیده رژیمی و ماکیان

کله پاچه گوسفندی را در خانه طبخ کنید!

گوشت بوقلمون بهتر است یا مرغ

خرید انواع جوجه های طعم دار به صورت تناژ و تازه

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

خرید قطعات جرثقیل مرجع کنکور ایران آندروید raomzil1gam کسب و کار و بازاریابی اینترنتی معرفی کالا فروشگاهی سی اف جی دی ال | تخصصی کانتر استریک Bentleygilj28 local شبکه بــروز موبایل