مواد لازم برای پاستا آلانورما سیسیلی

بادمجان ۲ عدد
اورگانو خشک ۱ قاشق چای خوری
پودر فلفل چیلی ۱ قاشق چای خوری
روغن زیتون به میزان لازم
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
سیر ۳ حبه
کیپر ۱ قاشق غذاخوری
ریحان ۱/۲ دسته
سرکه قرمز ۱ قاشق غذاخوری
پوره گوجه فرنگی ۴۰۰ گرم
پاستا ۳۲۰ گرم
پنیر پارمزان ۵۰ گرم

 

 

طرز تهیه پاستا آلانورما سیسیلی

پاستا آلانورما سیسیلی از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور هست که یک پاستای گیاهی ایتالیای است که با سسی از  گوجه‌فرنگی، بادمجان، پنیر و ریحان تهیه می شود.
1-  بادمجان‌ها ر به شکل قطعات ۲ سانتی‌متری برش بزنید. ان‌ها را در آبکش بریزید، کمی نمک بر رویشان بپاشید و برای ۲۰ دقیقه کنار بذارید. بادمجان‌ها را آبکشی و سپس خشک کنید.
2- سیرها را پوست بگیرید و ریز خرد کنید.
3- برگ‌های ریحان را از ساقه جدا کنید. ساقه‌های ریحان را ریز خرد کنید. بیشتر برگ‌های ریحان را با دست خرد کنید.
4-  پنیر را رنده کنید.
5- می تونید از پاستا با شکل دلخواهتان استفاده کنید.
6- بادمجان‌ها را با اورگانو خشک، پودر فلفل چیلی، قدری روغن زیتون و کمی نمک و فلفل سیاه ترکیب کنید.
7- در ماهیتابه بزرگی روی حرارت متوسط کمی روغن زیتون گرم کنید و بادمجان‌ها را در یک لایه در ان بریزید و برای حدود ۵ تا ۸ دقیقه تا طلایی و نرم شوند تفت دهید (مواد را هر از گاهی هم بزنید. شاید لازم باشد بادمجان‌ها را در چند نوبت بپزید.)
8- قدری روغن به همراه سیر، کیپر و شاخه‌های ریحان به مواد اضافه کنید و برای ۲ دقیقه دیگه تفت بدهید.
9- سرکه و پوره گوجه‌فرنگی را اضافه کنید، حرارت را کم کنید و بگذارید برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قل بزند و غلیظ شود.
10- پاستا را طبق دستور برروی بسته بندی در آب نمک در حال جوش بپزید. یک لیوان از آب پاستا را برداشته و کنار بگذارید و بعد ان را آبکش کنید.
11- مقداری از آب پاستا، نیمی از پنیر و بیشتر برگ‌های ریحان را به سس بادمجان اضافه کنید. مقداری روغن زیتون، نمک و فلفل به سس بزنید و مواد را خوب با هم ترکیب کنید.
12- در آخر پاستا را با سس ترکیب کنید. اگر پاستا خیلی غلیظ بود با اضافه کردن کمی روغن زیتون و یا آب پاستا ان را رقیق کنید.
13- پاستا را در بشقاب‌ها بکشید، بقیه پنیر پارمزان و برگ‌های ریحان را روی ان بریزید.


بارنجی ها ، با ما بهترین باشید. پاستا ,ریحان ,۱ ,روغن ,بادمجان‌ها ,ان ,ریحان را ,بادمجان‌ها را ,برگ‌های ریحان ,را در ,پاستا را ,پاستا آلانورما سیسیلی ,بیشتر برگ‌های ریحانمنبع

با ماهیچه گوسفندی به جنگ عوارض گیاهخواری بروید

چرخ کرده سینه مرغ و تهیه کباب تابه ای دو رنگ

خواص گوشت شتر در دوران بارداری1

مایه کباب کوبیده رژیمی و ماکیان

کله پاچه گوسفندی را در خانه طبخ کنید!

گوشت بوقلمون بهتر است یا مرغ

خرید انواع جوجه های طعم دار به صورت تناژ و تازه

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

بلاگ و روزمره ها رستوران شهزاد لذت اشپزی جواب سوالات مسابقات باشگاه آگاه گوشه ی دنیا خرید آپارتمان در اندیشه بهترین متخصص ارتودنسی تهران ، دکتر فرهاد صدرالدینی فرانش امور جوانان و نوجوانان مسجد جامع امام علی(ع) سرزمینم جالب ترین ها