چگونه ته چین مرغ خانگی درست کنیم؟

ته چین مرغ یکی از مجلل ترین غذاهای ایرانی است که در خانه و در مجالس بزرگ سرو می شود. این غذا طعمی دلنشین و لذیذ داشته که باب میل هر کسی خواهد بود. اگر قصد دارید این غذا را به صورت خانگی درست کنید، حتما از تازه بودن مواد مطمئن شوید. سعی کنید ته چین را به تعداد مهمانان درست کنید تا کم نیاید. در ادامه مواد لازم و طرز تهیه ته چین مرغ را ارائه می دهیم.

Description: Image

ته چین مرغ

 

مواد لازم برای تهیه ته چین مرغ

ته چین مرغ همان طور که از نامش پیداست به وسیله مرغ درست می شود. برخی افراد علاقه دارند مرغ بیشتری درون ته چین بریزند و برخی دیگر مرغ کمتری در غذا قرار می دهند. در نتیجه پخت این غذا کاملا سلیقه ای بوده و هر چقدر مواد دوست دارید به آن اضافه کنید.

Description: Image

ته چین مرغ خانگی

 

مواد لازم ته چین:

 

برنج 3 پیمانه

سینه مرغ کامل 1 عدد

زرده تخم مرغ 2 عدد

گلاب 1 فنجان

پیاز متوسط 1 عدد

ماست چکیده 1 پیمانه

کره 50 گرم

زرشک 100 گرم

روغن مایع به اندازه کافی

پودر قند 1 قاشق چایخوری

زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری

دارچین و خلال پسته به اندازه کافی

نمک ، فلفل و زردچوبه به اندازه کافی

 

روش پخت ته چین

1.در قدم اول درست کردن ته چین مرغ باید مرغ ها را به همراه پیاز و زردچوبه و یک لیوان آب بپزید. اجازه دهید مرغ ها کاملا آب پز شوند و بعد از درون قابلمه در آورید. وقتی مرغ ها سرد شدند، آنها را ریش ریش یا به صورت مربع در آورید و کنار بگذارید.

 

2.در قدم دوم برنج را خیس کنید و به همراه چند لیوان آب، نمک و روغن مایع داخل قابلمه قرار دهید. بعد قابلمه را روی حرارت گذاشته تا برنج نیم پز شود. در حالت نیم پز برنج ها پخته اما مغزشان هنوز سفت است.

 

3.بعد از نیم پز شدن برنج ها، آن را آبکش کنید و کنار مرغ ها کنار بگذارید. در مرحله سوم، یک ماهیتابه بردارید و مقداری روغن درون آن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. بعد از اینکه روغن داغ شد، مرغ های خرد شده را درون تابه بریزید.

 

4.سپس مقداری نمک، فلفل و دارچین را به ماهیتابه مرغ ها اضافه کنید و برای مدتی تفت دهید. اگر به زرشک علاقه دارید در این مرحله می توانید مقداری زرشک به ماهیتابه مرغ ها اضافه کنید و مجدد تفت دهید. بعد که تمام این مواد سرخ شدند، آنها را کنار بگذارید

 

5.زرده تخم مرغ که جدا کرده اید به همراه زعفران دم کرده و کلاب داخل یک طرف بزرگ بریزید و کاملا با هم مخلوط کنید. بعد از اینکه کاملا منبع

با ماهیچه گوسفندی به جنگ عوارض گیاهخواری بروید

چرخ کرده سینه مرغ و تهیه کباب تابه ای دو رنگ

خواص گوشت شتر در دوران بارداری1

مایه کباب کوبیده رژیمی و ماکیان

کله پاچه گوسفندی را در خانه طبخ کنید!

گوشت بوقلمون بهتر است یا مرغ

خرید انواع جوجه های طعم دار به صورت تناژ و تازه

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

بافندگان فرش ماشینی خرید اینترنتی موزیک فارس انشا یکم بیشتر بمون آگهی استخدام دانلود فیلم ارز دیجیتال نام سایت آپشن خودرو | گندم کار