فوت و فن پخت استیک خوشمزه

استیک غذایی لوکس و پر طرفدار است که به روش های مختلف طبخ می شود. این غذای مقوی از پروتئین زیادی تشکیل شده است اما تهیه این غذا باید فوت و فن پخت استیک را بدانید تا غذایی لذیذ و آبدار ارائه دهید. در ادامه این مقاله با ما همراه باشید تا استیکی خوشمزه را با هم درست کنیم.

Description: Image

فوت و فن پخت استیک

 

مورد از رایج ترین فوت و فن پخت استیک

 

1.برای اینکه استیک مزه دار و خوشمزه تهیه کنید لازم است آن را از قبل آماده کنید. استیک را بعد از برش و کوبیدن در ظرف استیل یا مسی قرار دهید. برای اینکه طعم خاصی بگیرد باید آن را در نمک، فلفل، پیاز خرد شده، فلفل دلمه، ادویه و روغن مایع بمدت 12 ساعت در یخجال بگذارید.

 

 

2.یکی از اشتباهاتی برخی برای پخت استیک انجام می دهند، رد شدن از مرحله مزه دار کردن گوشت است. چاشنی ها باعث شده غذا طعمی بسایر لذیذ و خوشمزه داشته باشد و بوی ذحم گوشت از بین برود. به یاد داشته باشید اگر فوت و فن پخت استیک را جدی نگیرید، غذایی لوکس ارائه نخواهید داد.

 

3.به هیچ عنوان نباید گوشت یخ زده را روی دستگاه گریل قرار داد. با این روش هم به سلامتی آسیب می رسد هم بیرون استیک می سوزد و داخلش خام می ماند. در نتیجه باید اجازه دهید گوشت از حالت یخ زدگی درآید و بعد به دمای اتاق برسد. با این روش بهتر گریل می شود و به طور یکسان پخته می شود.

 

4.برخی فکر می کنند استیک را باید به حال خود رها کرد تا خودش بپزد. اما این ترفند کاملا اشتباه بوده و حقیقت ندارد. در واقع هر چقدر استیک را بپرخانید و اجازه دهید هر طرف آن یکسان چخته شود، با فوت و فن پخت استیک همخوانی داشته و صححی است.

 

5.بهترین روغن برای طبخ استیک، روغن بادام زمینی و روغن کانولا است. این روغن ها نقطه دود بالا و طبیعی دارند و برای گریل کردن استیک مناسب است. اما روغن هایی مانند روغن زیتون یا کره به دلیل داشتن نقطه دود پایین، بسیار مضر هستند و گوشت استکی را به طور کامل طبخ نمی کنند.

Description: Image

پختن استیک خوشمزه

 

6.یکی دیگر از فوت و فن پخت استیک تمیز نکردن دستگاه گریل است. اگر از دفعه قبل مانده گوشت یا آب گوشت روی آن مانده باید تمیز کنید و بعد مجدد استکی را روی آنها قرار دهید. برای تمیز کردن گریل می توانید زمانی که کارتان تمام شده و زغال مقداری داغ است ظرف یا قسمت چودنی را با سیم ظرف شویی تمیز کنید تا برای دفعه بعدی تمیز باشد. همین موضوع پیش پا افتاده در خوشمزه شدن استیک بسیار تاثیر گذار است.

 

7.قبل از پختن استیک باید بدانید کدام قسمت گوشت را قصد دارید گریل کنید. برخی استیک ها دستگاه های خاصی دارند و برخی درون ماهیتابه بهتر طبخ می شوند در نتیجه <استیک ,پخت ,  ,فوت ,فن ,خوشمزه ,پخت استیک ,و فن ,فوت و ,فن پخت ,استیک رامنبع

با ماهیچه گوسفندی به جنگ عوارض گیاهخواری بروید

چرخ کرده سینه مرغ و تهیه کباب تابه ای دو رنگ

خواص گوشت شتر در دوران بارداری1

مایه کباب کوبیده رژیمی و ماکیان

کله پاچه گوسفندی را در خانه طبخ کنید!

گوشت بوقلمون بهتر است یا مرغ

خرید انواع جوجه های طعم دار به صورت تناژ و تازه

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

هواداران فرزاد فرزین وبگاه ابهر1378- وبگاه هر ایرانی و ابهری هواشناسی نی ریز stamping die عروسی دانلود رایگان نمونه سوالات راهنمایی و رانندگی 98 pdf, مهم ترین و پر تکرار ترین متخصص ارتودنسی در غرب تهران ، دکتر فرهاد صدرالدینی panda هر چی که بخوای دانلود فایل های کمیاب