طرز تهیه کلم پلو شیرازی

کلم پلو یکی از سالم ترین و خوشمزه ترین غذاهایی است که می توانید آن را برای خود و مهمانان تهیه کنید. اگر به دنبال غذایی هستید که خاصیت درمانی و ضد سرطانی داشته باشد و جان شما را از بیماری های خطرناک نجات دهند، کلم پلو شیرازی انتخاب عالی خواهد بود. در این مقاله قصد داریم شما را با مواد اولیه کلم پلو و روش پخت آن آشنا کنیم. پس با ما همراه باشید.

Image

کلم پلو شیرازی

 

مواد لازم برای پختن کلم پلو شیرازی

مواد اولیه برای تهیه هر غذایی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. کاملا روشن است مواد لازم تازه به خوش طعم و خوشبو بودن غذا کمک کرده و در انتها یک وعده غذایی بسیار دلنشین خواهید داشت. در نتیجه پیشنهاد ما این است که مواد لازم را تازه تهیه کنید و از به کارگیری مواد قدیمی پرهیز کنید. به یاد داشته باشید مواد غذایی را باید به اندازه نفرات افزایش دهید اما ما دستور غذایی کلم پلو شیرازی را برای 4 نفر در نظر گرفتیم.

Image

کلم پلو

 

مواد لازم کلم پلو:

برنج:3 پیمانه

گوشت چرخ کرده :400 گرم

کلم خرد شده:یک عدد کوچک

پیاز خرد شده:یک عدد متوسط

نمک و ادویه:به میزان لازم

روغن:برای سرخ کردن

رب گوجه فرنگی:2 قاشق غذاخوری

 

نحوه پخت کلم پلو

1.در مرحله اول باید کلم ها را خرد کنید و بعد از خرد کردن آنها را در یک ظرف به صورت بخارپز در آورید.

2.پیازها را برداشته و به صورت نگینی خرد کنید و آنها را سرخ کنید. در ادامه باید گوشت چرخ کرده را به پیازها اضافه کرده و کاملا سرخ کنید.

3.در مرحله سوم باید ادویه و نمک را به همراه رب، به مواد در حال سرخ اضافه کنید. مواد را کاملا با هم مخلوط کنید تا مزه یکدیگر را بگیرند.

4.در این قسمت باید کلم های نیم پز شده را با مواد غذا میکس کنید. برای اینکه به مرحله بعد برسید، سس غذا را کنار بگذارید و سراغ برنج بروید.

5.برنج را طبق روال درست کنید و مواد کلم پلو شیرازی را به آن اضافه کنید. بعد اجازه دهید برنج و مواد کاملا با هم دم بکشند و مزه اصلی یکدیگر را بگیرند.

6.بعد از پخت کلم پلو شیرازی آن را در دیس های شیک بکشید و برای ناهار یا شام سرو کنید.

 

نکات مهم

برای خوشمزه تر شدن هر نوع غذایی به ویژه کلم پلو، لازم است اصولی را رعایت کنید یا موادی را جایگزین مواد اصلی کنید. اگر این اصول را رعایت کنید غذای شما بهتر از همیشه خواهد شد.

 

1.اگر از طعم کلم خیلی راضی نیستید و پخته آن را دوست ندارید، به راحتی می توانید مقداری پودر لیمو عمانی به آن اضافه کنید تا طعم و مزه بهتری بگیرد.

2.ناگفته نماند که به جای سبزی ها تازه می توانید از سبزی خشک استفاده کنید.

3.برخی افراد برای تنوع به جای کلم سفید از کلم قمری استفاده می کنند که هیچ اشکالی ندارد.

4.اگر می خواهید پیازهای شما ترد و خوش منبع

با ماهیچه گوسفندی به جنگ عوارض گیاهخواری بروید

چرخ کرده سینه مرغ و تهیه کباب تابه ای دو رنگ

خواص گوشت شتر در دوران بارداری1

مایه کباب کوبیده رژیمی و ماکیان

کله پاچه گوسفندی را در خانه طبخ کنید!

گوشت بوقلمون بهتر است یا مرغ

خرید انواع جوجه های طعم دار به صورت تناژ و تازه

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

تک ترفند فرکتال هنر اینجا همه چی هست غصه نخور مرکز خرید لوازم یدکی گریدر کالای ارزان طراحی سایت اصفهان | سارین وب خرید اینترنتی قطعات دامپتراک HD465 دانلود آهنگ شاد جملات زیبا ، سخنانی درباره موفقیت