طرز تهیه غذای اشپل لقمه

اشپل لقمه یکی از خوشمزه ترین غذای گیلانی است که مورد توجه مردم شهرهای مختلف ایران است. این غذا را می توانید در اکثر مراسم های خود سرو کنید و از خوردن آن لذت ببرید. برای آشنایی شما با این غذا طرز تهیه آن را ارائه دادیم تا به وسیله آن یک اشپل خوشمزه و جانانه بپزید. در ادامه مقاله با ما همراه باشید.

 

مواد مورد نیاز برای پختن اشپل لقمه

بهتر است برای تهیه این غذا حتما از مواد اولیه تازه استفاده کنید. زیرا مواد اولیه تازه در مزه و عطر غذا تاثیر زیادی داشته و خوش طعم تر خواهد شد. لازم به نگرانی نیست مواد اولیه این غذا در هر سوپر مارکت یا هایپری قابل تهیه است و به راحتی می توانید مواد آن را بخرید.

 

 اشپل لقمه

 

مواد اولیه برای اشپل

اشپل (متعلق به ماهی سفید):یک دست

برنج (پخته شده به صورت کته):5 قاشق غذاخوری

پیاز:1عدد

گردو:7عدد

سیر:6حبه

رب انار (ترش):1قاشق غذاخوری

سبزی (شامل گشنیز،نعنا،پونه و تره ساطوری شده):10 قاشق غذاخوری

تخم مرغ:3عدد

نمک:به میزان لازم

فلفل:به میزان لازم

گلپر:به میزان لازم

روغن:به میزان لازم

نان (نان لواش یا خمیر پیراشکی):به اندازه کافی

 

غذای گیلانی

 

 

گام به گام طرز تهیه اشپل لقمه

1.اشپل ماهی را بشویید و در کاسه ای بریزید. حتما پوست نازک و رگه های آن را بگیرید و بافت های آن را با چنگال جدا کنید.

 

2.برنج را بپزید و بعد به همراه پیاز، سیر و گردو مخلوط کنید و درون چرخ گوشت ریخته و از درون آن مواد را رد کنید.

 

3.بعد مخلوط برنج را با اشپل ماهی مخلوط کنید و کاملا بهم بزنید. در مرحله بعد باید تخم مرغ ، رب انار ، سبزی ساطوری شده ، نمک ، فلفل و گلپر به آنها اضافه کنید.

 

4.در مرحله چهارم تمام مواد را با دست ورز دهید تا یکدست با یکدیگر مخلوط شوند و مزه یکدیگر را بگیرند.

 

5.در مرحله پنجم مواد را داخل تابه بریزید و به همراه مقداری آب روی حرارت ملایم قرار دهید. بعد از نیم ساعت که مواد را تفت دادید، مواد مخلوط شده اشپل را لای نان هایی که تهیه کرده اید یا خمیر پیراشکی قرار دهید.

 

6.روغن را درون ماهیتابه داغ کنید و اشپل لقمه را درون روغن بریزید.

 

7.ناگفته نماند که نان باگت نیز گزینه مناسبی برای قرار دادن مواد اشپل لقمه درون آن است. اما به یاد داشته باشید نان های باگت را به اندازه 2 سانتی متر ببرید و مواد را درون آن قرار دهید.

 

8.ساندویچ های آماده را درون روغن بریزید و اجازه منبع

با ماهیچه گوسفندی به جنگ عوارض گیاهخواری بروید

چرخ کرده سینه مرغ و تهیه کباب تابه ای دو رنگ

خواص گوشت شتر در دوران بارداری1

مایه کباب کوبیده رژیمی و ماکیان

کله پاچه گوسفندی را در خانه طبخ کنید!

گوشت بوقلمون بهتر است یا مرغ

خرید انواع جوجه های طعم دار به صورت تناژ و تازه

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

آشپزخانه استیل البرز ایجاد برش لیزر در استیل طلا کلیپ بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد seotech نورف بلاگ ترک موزیک : سایت دانلود آهنگ های فارسی ایرانی به زبان ترکیه هر روز بیا سایت تفریحی و سرگرمی آسایش گستر _ نظافت منزل، ساختمان و دفتر کار در شیراز مشاوره تحصیلی بدون کنکور و بدون آزمون دانشگاه ها