فصل پاییز و زمستان دو فصل بی نظیر هستند که به دلیل سرد بودن پختن آش می چسبد. همچنین این فصل مستعد بیماری هایی مانند سرماخوردگی و آنفولانزا بوده در نتیجه بهتر است به طور مداوم این دسته غذاها مصرف شوند. آش گوشواره غذای تبریزی بوده که از محبوبیت زیادی برخوردار است و توریست ها نیز یک بار هم که شده این غذا را امتحان می کنند. در این مطب قصد داریم طرز تهیه غذای آش گوشواره را ارائه دهیم تا آن را برای اعضای خانواده یا در مهمانی های خود سرو کنید.
برای تهیه آش گوشواره حتما مواد اولیه تازه خریداری کنید. بهترین طعم آش زمانی به دست می آید که از مواد تازه استفاده کنید. البته این موضوع در مورد تمامی غذاها صادق است و هیچ فرقی ندارد. اگر در غذاهایی که می خواهید طرز تهیه آن را یاد بگیرید سبزی های مختلف وجود دارد، پیشنهاد ما این است که سبزی را تازه به تازه بخرید.
آش گوشواره
رب گوجه فرنگی:2 قاشق غذاخوری
کره:50 گرم
آب:4 لیوان
نخود:1 پیمانه
جعفری و گشنیز:برای تزیین
نعنا خشک:1 قاشق غذاخوری
سرکه:یک چهارم پیمانه
پیاز نگینی:1 عدد
یک
طرز پخت آش گوشواره
1.در مرحله اول پخت آش گوشواره باید نخودها را از شب قبل یا نهایت چند ساعت قبل خیس کنید و اجازه دهید نفخ آن گرفته شود.
2.بعد از اینکه خویس خورد می توانید چندین بار آب آن را عوض کنید تا آش گوشواره شما بهتر جا افتد.
3.در مرحله سوم باید نخودها را با مقداری آب بپزید تا به اندازه کافی نرم و پخته شوند.
4.قابلمه ای جداگانه بردارید و مقدار کره ای که برای پخت آش گوشواره انتخاب کرده اید را داخل قابلمه بریزید.
5.پیازهای نگینی شده را داخل قابلمه ریخته اجازه دهید سرخ شوند. همانطور که پیازها را تفت می دهید، رب گوجه فرنگی و نعنا خشک را به آن اضافه کنید و مجدد تفت دهید.
6.منبع
با ماهیچه گوسفندی به جنگ عوارض گیاهخواری بروید چرخ کرده سینه مرغ و تهیه کباب تابه ای دو رنگ خواص گوشت شتر در دوران بارداری1 مایه کباب کوبیده رژیمی و ماکیان