استفاده از گوشت های مختلف در برنامه غذایی همه ما مشاهده می شود. که خود به دو دسته گوشت های تازه و گوشت های منجمد دسته بندی می شود. همه ترجیح می دهند از گوشت تازه در برنامه غذایی خود استفاده کنند، زیرا می دانند که حذف گوشت از رژیم غذایی می تواند برای آنها مشکلاتی را به بار آورد.

مدتی است که گوشت های منجمد وارد بازار شده اند. که این گوشت ها از نظر قیمت به صرفه تر از گوشت های تازه بوده، و از نظر کیفیت نیز باید بگوییم در درجه خوبی قرار دارند. اما همه ما با این سوال مواجه می شویم، که بین گوشت تازه و گوشت منجمد کدام یک بهتر است؟ 

آیا اصلا می توانیم میان این دو گوشت مصرفی تفاوتی قائل شویم؟ بهتر است به تفسیر ویژگی های این دو دسته از گوشت های موجود در بازار بپردازیم، تا پاسخ سوال خود را بیابیم. 

گوشت های منجمد

گوشت های منجمد چه گوشت هایی هستند؟

در کشور ما شرایط مناسبی برای نگهداری از گوشت های منجمد بارنج وجود ندارد. از این رو بیشتر گوشت های منجمدی که وارد بازار می شوند، وارداتی بوده و از کشورهایی همچون برزیل، و وارد کشور می شوند. این گوشت های برخلاف گوشت تازه نیاز به نگهداری و مراقب شدید دارند. 

گوشت های منجمد را در درجه 45 درجه منجمد نموده، و باید تا زمان رسیدن به دست مشتری، در دمای درجه سانتی گراد قرار گیرند. اگر تنها اختلالی در این امر پیش اید، می تواند منجر به کاهش کیفیت گوشت گردد. به همین دلیل باید در نگهداری آن تا پیش از رسیدن به دست مشتری بسیار گوشید.

در حالی که گوشت تازه همیشه از کیفیت، عطر، طعم و . بهتری برخوردار است. اما از سوی دیگر این دسته از گوشت ها نیز باید حتما به صورت بهداشتی به دست مشتری برسند. تمامی گوشت های منجمد از چندین مرتبه ازمون های کیفیتی می گذرند، تا به دست مشتری برسند.

اگر از گوشت های منجمد بیشتر از گوشت تازه استفاده می کنید، به شما توصیه می شود، که به هیچ عنوان گوشت یخ زده را درون آب سرد یا گرم قرار ندهید. زیرا با از بین رفتن خونابه گوشت، بسیاری از ویتامین ها و پروتئین های آن نیز از بین می رود. 

گوشت تازه

گوشت تازه و باز چه نوع گوشتی است؟

این دسته از گوشت ها، معمولا به صورت روزانه در کشتارگاه تهیه و به بازار عرضه می شوند. تازه بودن گوشت ها منجر به محبوبیت بیشتر آن شده و مردم به دلیل عطر و طعم تازه، بیشتر استفاده از گوشتهای تازه را ترجیح می دهند. البته بسته به سلیقه افراد بوده و جامعیت ندارد. 

شما در گوشت تازه می توانید بافت تازه و گرم گوشت را به خوبی احساس کنید. از این رو در حین پخت و استفاده، حس خوبی به شما دست می دهد. برای تهیه این گوشت های تازه کافیست به مکان هایی همچون قصابی ها، میادین میوه و تره بار و . مراجعه نمایید. 

البته به خاطر داشته باشید که خرید گوشت تازه از هر محلی، درست نیست. پس حتما از این که مغازه قصابی شما، توسط وزارت بهداشت مجوز رسمی دریافت کرده است یا خیر، اطمینان حاصل نمایید. پس از آن با خیال راحت برای خرید و استفاده از این گوشت های تازه اقدام کنید. تا با مشکلی در مورد مصرف این محصول رو به رو نشوید.  

درست است که خرید گوشت های منجمد نسبت به گوشت تازه از هزینه کمتری برخوردار است، اما مردم نمی دانند، که بسیاری از انگل ها و میکروب های درون گوشت، در حالتی که منجمد می شود از بین می رود. پس این دسته از گوشت ها می توانند بهداشتی تر بوده و به دلیل گذشتن از فیلتر های بسیار، از نظر کیفیت، در سطح بالاتری قرار گیرند.


بارنجی ها ، با ما بهترین باشید. گوشت ,های ,منجمد ,تازه ,ها ,دسته ,گوشت های ,های منجمد ,از گوشت ,دسته از ,های تازهمنبع

با ماهیچه گوسفندی به جنگ عوارض گیاهخواری بروید

چرخ کرده سینه مرغ و تهیه کباب تابه ای دو رنگ

خواص گوشت شتر در دوران بارداری1

مایه کباب کوبیده رژیمی و ماکیان

کله پاچه گوسفندی را در خانه طبخ کنید!

گوشت بوقلمون بهتر است یا مرغ

خرید انواع جوجه های طعم دار به صورت تناژ و تازه

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

دنیای پلیمر زرین وب کفپوش لمینت آهنگ یا موزیک آرلیس دانلود آهنگ جدید اخبار کامپیوتر و بازی های جدید هر چی که بخوای موسسه اوج یادگیری | اوج یادگیری – کنکور آسان است بهترین قطعات بیل مکانیکی Pc300