همه ما در طول روز یک وعده غذایی خود را با استفاده از انواع گوشت های قرمز تهیه می کنیم. ممکن است این گوشت، گوشت گوسفندی باشد، یا گوشت گوساله ای باشد. هر نوع گوشتی که برای طبخ غذا استفاده می کنیم، دارای خواص و مزایایی می باشد. 

اما برخی از خواص گوشت های قرمز، همگانی هستند. مثلا زمانی که شما از گوشت های قرمز استفاده می کنید، به میزان قابل توجهی پروتئین وارد بدن شما میشود. مهم نیست این گوشت استفاده شده، گوشت گوسفندی باشد یا گوشت گوساله.

هر دوی این مواد غذایی که در رژیم های غذایی انسان ها به عنوان دو منبع اصلی قرار دارند، برای بدن انسان ها بسیار مفید است. البته باید بگوییم گوشت گاو هم در دنیا به عنوان یکی از منابع تامین پروتئین بی شمار می رود، اما در ایران چندان طرفدار زیادی ندارد. 

مهمترین بخش های مفید گوشت گوساله

بدن هر حیوان حلال گوشتی، دارای بخش های مختلفی است. هر کدام از این بخش ها خواص و ویژگی های خاصی دارند، که می تواند نیاز های بدن را به خوبی برطرف کند. بیشترین کسانی که اقدام به استفاده از گوشت گوساله می نمایند، نمی دانند کدام قیمت از بدن این حیوان بهترین و مهمترین بخش است. 

البته استفاده از تمامی قسمت های گوشتی این حیوان، برای بدنسازان مفید است. حتی کسانی که فعالیت های بدنی بسیار زیادی دارند، بهتر است از گوشت گوساله بسیار استفاده کنند. بهترین و مفید ترین بخش های بدن گوساله راسته و فیله بارنج آن است.

این دو بخش علاوه بر این چه چربی کمتری را جذب نموده اند، از پروتئین بیشتری نیز برخوردار می باشند. از این رو نسبت به دیگر قسمت های گوشت گوساله دارای خواص بیشتری نیز هستند.

گوشت گوساله

استفاده از فیله گوساله برای تقویت عضلات

گوشت فیله گوساله، به میزان قابل توجهی از آمینو اسید و پروتئین برخوردار است. به همین دلیل افرادی که در یک وعده غذایی خود از این ماده استفاده می کنند، به راحتی و برای زمانی طولانی دیگر احساس گرسنگی نمی کنند. 

می توانیم استفاده از فیله گوشت گوساله را برای کسانی توصیه نماییم، که قصد دارند حجم بدن خود را کاهش دهند. با استفاده از این ماده غذایی می توان حجم غذای مصرفی را به میزان قابل توجهی کاهش داد. بسیاری از پزشکان به مردان چاقی که قادر نیستند وزن خود را پایین بیاورند، استفاده از فیله گوساله را پیشنهاد می دهند.

از طرف دیگر متخصصان تغذیه به ورزشکاران و بدنسازانی که به دنبال عضله سازی هستند، پیشنهاد می کنند تا از فیله گوشت گوساله در رژیم غذایی خود استفاده نمایند. تا در زمانی کوتاه، کارساز بودن این ماده غذایی را احساس کنند. 

افزایش خواص گوشت با دیگر مواد غذایی

این که گوشت های قرمز را با چه مواد غذایی ترکیب و سرو کنیم، می تواند در افزایش یا کاهش خواص آنها تاثیر گذار باشد. مثلا زمانی که شما گوشت گوساله را با قارچ ترکیب نموده، به ان گوجه فرنگی بیفزاید، می توانید ماده مغذی موجود در گوشت را به میزان قابل توحهی افزایش دهید. 

از طرف دیگر اگر گوشت را با ذرت و نخود فرنگی مخلوط و استفاده کنیم، باز هم مواد مغذی همچون "روی" درون گوشت گوساله افزایش یافته و می تواند نیاز های حساس بدن را به خوبی تامین و برطرف کند. ماده "روی" که بسیار در گوشت های قرمز موجود است، می تواند بدن انسان را از بیماری های مختلفی دور کند. 

مثلا افرادی که دچار سرماخوردگی طولانی مدت شده اند، با استفاده از گوشت گوساله می توانند دوران نقاهت سرماخوردگی خود را کاهش دهند. از طرف دیگر این گوشت دارای ویتامین ب 12 بوده و سیستم عصبی بدن را بسیار تقویت می کند، و می تواند خون رسانی مفیدی برای بدن داشته باشد. 

 خواص گوشت گوساله


بارنجی ها ، با ما بهترین باشید. گوشت ,های ,استفاده ,غذایی ,  ,گوساله ,استفاده از ,می تواند ,گوشت های ,را به ,خود را ,استفاده از گوشت گوساله میمنبع

با ماهیچه گوسفندی به جنگ عوارض گیاهخواری بروید

چرخ کرده سینه مرغ و تهیه کباب تابه ای دو رنگ

خواص گوشت شتر در دوران بارداری1

مایه کباب کوبیده رژیمی و ماکیان

کله پاچه گوسفندی را در خانه طبخ کنید!

گوشت بوقلمون بهتر است یا مرغ

خرید انواع جوجه های طعم دار به صورت تناژ و تازه

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

وبلاگ پژمان کریمی سایت رسمی دی جی مرتضی چیذری - مرتضی چیذری خرید لوازم یدکی لودر 400 قطعات جرثقیل آموزش برنامه نویسی به زبان ساده چطور منزل شیکی داشته باشیم جم موزیک کرمانجی|آهنگ کرمانجی|دانلود آهنگ کرمانجی|موزیک جدید کرمانجی|گلچین آهنگ های کرمانجی جهان شناسی خبرهای علمی akhbar tecnolozh10