گوشت های قرمز اصولا از محبوبیت بالایی برخوردار هستند. اما همه ی قسمت های این گوشت ها برای هر غذایی مناسب نیستند. مثلا گوشت های آبگوشتی، از جمله گوشت هایی هستند، که باید برای خرید و انتخاب آنها بسیار تجربه داشته باشید. 

ابگوشت از جمله غذاهای ایرانی و اصیلی می باشد، که در ایران از محبوبیت بسیار بالایی برخوردار است. اگر از هر ده نفر ایرانی در مورد بهترین غذای سنتی سوال بپرسید، 9 نفر به غذای آبگوشتی اشاره میکنند، که از مرغوب ترین گوشت های گوسفندی پخته شده است. 

البته برخی آبگوشت را با نام دیزی نیز می شناسند. اما هنوز هم غذای آبگوشت محبوب ترین در میان مردم به شمار می رود. گوشت هایی که در غذای آبگوشتی استفاده می شوند، همگی دارای منابع اصلی پروتئین بوده، و بسیار مقوی هستند. 

مسلما تهیه و پخت این غذا از اهمیت بالایی برخوردار می باشد. این که شما از چه گوشت آبگوشتی استفاده نمایید، یا این که کدام قسمت از گوشت های گوسفندی، برای طبخ آبگوشت بیشتر مناسب است، مهم می باشد. پس باید بدانیم که آبگوشت نیز همچون هر غذای اصیل ایرانی، نیاز به فوت و فن خاصی دارد. 

بنر گوشت آبگوشتی 21651

مهمترین و اصلی ترین ماده غذایی آبگوشتی

درست است که باید برای پخت ابگوشت، از فوت و فن بالایی برخوردار بود. اما مهمترین اصلی که می تواند یک آبگوشت اعلا برای ما ارمغان آورده، انتخاب گوشت بارنج خوش طعم و مناسب است. بسیاری از مردم تصور میکنند، که غذای آبگوشت، آسان ترین غذایی است، که می توانند طبخ نمایند. 

اما بهترین و خوشمزه ترین غذای آبگوشتی توسط آشپز هایی تهیه می شود، که علاوه بر مهارت، زمان و دقت زیادی نیز برای پخت این غذا در نظر می گیرند. انتخاب مواد اولیه برای طبخ این غذای سنتی و اصیل، از دشوارترین و حساس ترین مراحل آماده سازی غذای ایرانی و اصیل آبگوشت می باشد. 

از این رو باید بدانید از چه مواد لازمی باید برای تهیه و پخت آبگوشت استفاده نمایید. این که شما از چه نوع گوشت آبگوشتی استفاده می کنید، یا این که به چه میزان سیب زمینی، پیاز، رب، حبوبات و . نیاز خواهید داشت، باید بسیار توجه نمایید. 

برخی ترجی می دهند در غذای آبگوشتی از سیر استفاده کنند. شاید بگویید به دلیل این که سیر از عطر بدی برخوردار است، نباید آن را در غذا استفاده نمود. اما این باوری غلط است. زیرا سیر به محض این که وارد غذا شده و در آن مخلوط می شود، عطر و بوی کمی از خود برجای می گذارد. 

غذای سنتی آبگوشت

مهمترین مراحل تهیه غذای آبگوشت چیست؟

اولین مرحله برای تهیه این غذای خوشمزه، تهیه یک گوشت مناسب آبگوشتی می باشد. این مرحله از سخت ترین مراحل نیز به شمار رفته، و نیاز به زمان و دقت بالایی دارد. اگر گوشت گوسفندی را همراه با دنبه استفاده کنید، می توانید به خوبی طعم خوشی را به غذا دهید. 

برخی از گوشت گوساله نیز برای پخت آبگوشت استفاده می کنند، اما بدون شک این نوع از گوشت قادر نیست به اندازه گوشت های آبگوشتی گوسفندی، به غذا طعمی خوش دهند. پس با این تفاسیر بهترین  گوشتی که می توانیم برای آبگوشت انتخاب و استفاده کنیم، گوشت های گوسفندی هستند، که همراه با چربی باشند. 

مرحله بعدی انتخاب حبوبات تازه است. پس از این که از تازه بودن گوشت آبگوشتی خود مطمئن شدید، نوبت به انتخاب حبوبات می رسد. البته استفاده از حبوبات به میزان قابل توجهی، به ذائقه و فرهنگ اشخاص بستگی دارد. اما از جمله رایج ترین حبوباتی که در غذا استفاده می کنیم، می توانیم به لوبیا و نخود اشاره کنیم. 

در انتها باید ادویه جات مناسبی را برای پخت غذای آبگوشتی انتخاب و استفاده کنیم. استفاده از این ادویه جات، کاملا اختیاری بوده و به سلیقه اشپز وابسته است. پس ممکن است هر آشپزی به سبک و سلیقه خود غذای ابگوشت را طبخ نماید. 


بارنجی ها ، با ما بهترین باشید. گوشت ,آبگوشت ,  ,غذای ,استفاده ,غذا ,این که ,بالایی برخوردار ,گوشت های ,برای پخت ,که میمنبع

با ماهیچه گوسفندی به جنگ عوارض گیاهخواری بروید

چرخ کرده سینه مرغ و تهیه کباب تابه ای دو رنگ

خواص گوشت شتر در دوران بارداری1

مایه کباب کوبیده رژیمی و ماکیان

کله پاچه گوسفندی را در خانه طبخ کنید!

گوشت بوقلمون بهتر است یا مرغ

خرید انواع جوجه های طعم دار به صورت تناژ و تازه

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

پردیس پاتوق بزرگترین سایت سرگرمی ایران پوست گیر فروشگاه فروشگاه آنلاین قهوه جی فروش ویدئوپروژکتور اندرویدی مدل T18ارزان بهین دانلود بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. قیمت خرید تردمیل فروش قطعات بیل مکانیکی Pc400 ارزان ژینا کالا تی بی نیوز