برخی از افراد با روش های مختلفی اقدام به آب پز نمودن مرغ کامل می نمایند، و آن را برای طبخ مورد استفاده قرار می دهند. اما برخی دیگر ترجیح می دهند تا این مرغ را به صورت کباب شده و طعم دار استفاده نمایند. حال باید بپرسیم استفاده از کدام یک از این روش ها مفید بوده و می تواند مزایای بیشتری را برای بدن به ارمغان آورد؟

مرغ کامل کبابی

مزایای استفاده از مرغ های اب پز 

یکی از سالم ترین روش هایی که می توان از خواص بی شمار مرغ بهره مند شد، آب پز کردن آن است. در این روش پخت می توان از مواد و ادویه های خاصی برای مزه دار نمودن مرغ کامل استفاده نمود. ام این نکته را همیشه بخاطر داشته باشید، که اگر دما و زمان آب پز کردن مرغ زیاد شود، می تواند بسیاری از خواص مرغ را از بین ببرد.

مثلا زمانی که برای پخت مرغ کامل از آب جوش استفاده شود، منجر می شود تا دیواره محکم سلول های بافت مرغ سست شده و مواد مغذی بسیار زیادی از جمله ویتامین های بی و سی و دیگر املاح موجود در گوشت مرغ، وارد آب جوش شود. 

پس از آن این آب مرغ به دلیل حرارت بالا به تدریج تبخیر شده، و از بین می رود. پس شما دیگر نه تنها از مرغ کامل بی خاصیتی برخوردار هستید، بلکه حتی از اب مرغ با خاصیت فوق العاده بالا نیز برخوردار نخواهید بود. این نکته را همیشه به خاطر داشته باشید، که اگر در مراحل اولیه طبخ مرغ خام، به آن نمک بیفزایید، این مسئله منجر می شد تا آب و ویتامینهای ان سریع تر خارج شده، و دیرتر بپزد.

از طرف دیگر ید موجود در نمک که بسیار برای رشد مغزی کودکان مناسب است، در همین مرحله اولیه پخت مرغ کامل از بین می رود، و تبخیر می شود. پس بهتر است برای پخت مرغ از حرارت کم استفاده نمایید، و کمی آب که با فشار زودپز حرارت داده می شود، به آن بیفزایید.

همیشه نمک را در انتهای طبخ غذا یا پخت مرغ کامل به ان افزوده، یا بر سر سفره از آن استفاده کنید. با این روش شما با تهیه مرغ آب پز بدون شک بهتر و بیشتر نسبت به مرغ بریانی و سوخاری، از پروتئین های آن بهره مند خواهید شد. 

مرغ کامل آبپز شده

ویژگی های و خواص مرغ کامل کبابی

یکی دیگر از روش های طبخ مرغ های کامل، به روش کبابی می باشد. در این روش مرغ ها اصولا در شیره خود پخته می شوند. پس ارزش غذایی مرغ کبابی نسبت به مرغ های سوخاری یا آب پز بیشتر است. از طرف دیگر این روش پخت به شما مرغ هایی را می دهد، که از چربی کمتری برخوردار می باشد. 

اما یک نکته مهمی که باید در خصوص طبخ مرغ کامل کبابی بدانید، این است، که استفاده از چوب یا زغال در حین طبخ مرغ، عطر و طعم خاصی را به مرغ داده و لذت فوق العاده ای را برای افراد به ارمغان می آورد. البته بهترین روش برای پخت مرغ کبابی، طبخ آن بر روی باربیکیوی های برقی، یا اجاق های گاز می باشد. 

اما همه ما ایرانی ها می دانیم که طعم مرغ کامل کبابی بر روی زغال، لذت دیگری را برای ما به ارمغان می آورد. بهتر است در حین پخت مرغ کبابی، اجازه ندهید مرغ ها بر روی حرارت بسوزند. زیرا این عمل منجر می شود تا مشکلاتی را برای انسان به ارمغان آورد. 

همیشه برای طبخ مرغ کبابی از اجاق های گاز یا باربیکیو استفاده نمایید، و طعمی لذیذ را تجربه کنید. پخت مرغ کامل را به روش های مختلفی تجربه کنید، تا بهترین نوع آن را برای سرو در برنامه غذایی خود انتخاب نمایید. 


بارنجی ها ، با ما بهترین باشید. مرغ ,های ,کامل ,روش ,آب ,استفاده ,مرغ کامل ,پخت مرغ ,را برای ,آب پز ,این روشمنبع

با ماهیچه گوسفندی به جنگ عوارض گیاهخواری بروید

چرخ کرده سینه مرغ و تهیه کباب تابه ای دو رنگ

خواص گوشت شتر در دوران بارداری1

مایه کباب کوبیده رژیمی و ماکیان

کله پاچه گوسفندی را در خانه طبخ کنید!

گوشت بوقلمون بهتر است یا مرغ

خرید انواع جوجه های طعم دار به صورت تناژ و تازه

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

تجویز انواع سمعک گوش کسب درامد از اینترنت www.shz1music.ir ارومیه نیوز وسط شهر وبگاه جامع سینمای جهان مجله اینترنتی پویش محصولات غذایی دفینه معرفی کالا فروشگاهی موزیک فایر - متن آهنگ جدید - آتش موزیک