جگر گوسفندی بخوریم یا جگر گوساله؟

همیشه از کودکی به محض این که در بدن خود دچار سستی می شدیم، مادرانمان خوردن جگر گوسفندی را به ما توصیه می کردند. اما آیا تا به حال از خودتان پرسیده اید چرا جگر گوسفند، و نه جگر گوساله؟ یا جگر پرندگانی همچون شتر مرغ و .؟ مگر چه خواصی در جگر گوسفند وجود دارد که در دیگر پرندگان وجود ندارد؟

اصولا کباب و خوراک هایی که با جگر گوسفندی تهیه می شود، از محبوب ترین و مفید ترین غذاهایی است که انسان می تواند میل کند. اما چرا بیشتر از این که از همه نوع جگر استفاده کنیم، ترجیح می دهیم از جگر گوسفند برای کباب و خوراک بهره مند شویم؟ 

یکی از مهمترین تفاوت هایی که در جگر گوساله و گوسفندی وجود دارد و می توانیم به ان اشاره کنیم، میزان پروتئین، کالری، و چربی موجود در این ماده غذایی است. جگر گوسفندی خود به دو دسته جگر سفید و سیاه تقسیم می شود، که اصولا جگر سیاه هم از نظر داشتن مواد مغذی و هم از نظر میزان ویتامین A خواص بیشتری دارد. 

اما این جگر سیاه در گوسفند و گوساله با هم تفاوت هایی دارند که در این مطلب به تک تک تفاوت های آنها خواهیم پرداخت.

جگر گوسفندی و خواص آن

تفاوت جگر گوسفندی با جگر گوساله در چیست؟

جگر را می توانیم از جمله مقوی ترین غذاهایی به شمار آوریم که برای تمامی سنین مناسب است. یکی کودک یا بزرگسال می تواند بدون هیچ دغدغه ای اقدام به میل نمودن جگر گوسفند به هر صورت که علاقه مند است نماید. این قسمت از بدن حیوانات حلال گوشت، بسیار برای درمان کم خونی مناسب است.

از جمله مهمترین خوراک هایی که با استفاده از جگر گوسفندی تهیه می شود، می توانیم به واویشکا یا همان جغور بغور اشاره نماییم. اما بهتر است این نکته را در نظر داشته باشید که جگر گوساله و گوسفندی و جگر مرغ با هم تفاوت های خاصی دارند. از جمله این تفاوت ها می توانیم به موارد زیر اشاره نماییم:

1. سرعت هضم جگر مصرفی

بهترین جگری که استفاده از آن می تواند با مزاج هر شخصی سازگار باشد، جگر گوسفندی است. به دلیل سرعت هضم بالای این ماده غذایی، بیشتر افراد ترجیح می دهند از جگر گوسفند به جای جگر گوساله استفاده کنند. زیرا جگر گوساله در اصل چاق کننده بوده و دیرتر هضم می شود.

2. میزان کالری موجود در جگر

فاکتور بعدی میزان کالری موجود در جگر ها است. اگر شما 100 گرم جگر گوسفندی استفاده کنید، بدون شک دو برابر مصرف جگر گوساله کالری دریافت نموده اید. شنیده اید که طبع گوشت گوساله سرد است و گوشت گوسفند گرم، که این مسئله در انتقال کالری به بدن نیز تاثیر گذار است. 

شما زمانی که اقدام به استفاده از جگر گوسفندی می نمایید، به راحتی می توانید نشاط و انرژی فوق العاده را به بدن خود منتقل نمایید. در حالی که مصرف جگر گوساله چنین خاصیتی برای شما به بار نخواهد آورد. البته این میزان کالری بالا در جگر گوسفند، دلیل بر چرب بودن آن نیز می باشد. 

خوراک خوشمزه با جگر گوسفندی

3. پروتئین موجود در جگر ها 

بافت نرم و خاصی که جگر گوسفندی دارد باعث شده است تا طعمی خوش به این ماده غذایی ببخشد. اما بدانید که تمامی ارزش غذایی موجود در جگر های گوسفندی و گوساله یا حتی مرغ یکسان است. میزان آهن موجود در هر یک از این جگر ها، ویتامین ها، روی و . همگی به یک میزان هستند.

تنهای مسئله ای که می توانیم در خصوص جگر گوساله بیان نماییم، این است که بافت پروتئینی در این جگر، نسبت به جگر گوسفندی بیشتر بوده و از این رو بدنسازان با مصرف آن می توانند به افزایش قدرت و حجم عضلات خود کمک شایانی نمایند. پس جگر گوساله نسبت به جگر گوسفندی برای بدنسازان مناسب تر است. 


بارنجی ها ، با ما بهترین باشید. جگر ,گوساله ,گوسفندی ,میزان ,موجود ,گوسفند ,جگر گوساله ,در جگر ,موجود در ,جگر گوسفندی ,می توانیم ,میزان کالری موجودمنبع

با ماهیچه گوسفندی به جنگ عوارض گیاهخواری بروید

چرخ کرده سینه مرغ و تهیه کباب تابه ای دو رنگ

خواص گوشت شتر در دوران بارداری1

مایه کباب کوبیده رژیمی و ماکیان

کله پاچه گوسفندی را در خانه طبخ کنید!

گوشت بوقلمون بهتر است یا مرغ

خرید انواع جوجه های طعم دار به صورت تناژ و تازه

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

eghtesadonline انواع ترازو باکیفیت شرکت صنایع تولیدی و خدماتی بهینه ساز بهترین سایت مرکز فروش ناودانی قالب پاورپوینت حرفه ای سئو و طراحی سایت همه با هم بلیط هواپیما | خرید بلیط هواپیما | رزرو بلیط هواپیما تایل چرمی