حتما برای والدینی که نوزادشان وارد شش ماهگی شده است و می تواند به غیر از شیر مادر دیگر مواد غذایی جامد نیز در رژیم غذایی اش قرار بگیرد؛ سوال پیش آمده است که از چه زمانی می توان گوشت را نیز به این  رژیم غذایی اضافه کرد؟ کدام نوع از گوشت ها برای شروع مناسب ترند و چگونه باید طبخ شوند تا برای رشد و تقویت آنها مفیدتر باشند؟ و کلی سوال های دیگر. در ادامه مقاله قصد داریم تا حد توان به این سوال ها و سوال های احتمالی دیگر پاسخ دهیم. با ما همراه باشید.

چه زمانی می توان گوشت را به رژیم غذایی نوزاد خود اضافه کرد؟

زمانی که کودکان شش ماهگی را پشت سر می گذارند و وارد هفت ماهگی می شوند مادران باید مواد غذایی جامد مغذی و مفید را در کنار شیر مادر در برنامه غذایی دلبندشان قرار دهند. اما مصرف گوشت که از دغدغه های اصلی مادران است که حتما در رژیم غذایی کودکشان قرار بگیرد در ابتدا هیچ محدودیتی در انتخاب نوع گوشت ندارند. تفاوتی نمی کند که مصرف گوشت را از گوشت های سفید مانند مرغ و ماهی و یا با گوشت های قرمز مانند گوشت گوساله و گوسفندی شروع کنند. نکته مهم مقدار مصرف این گوشت هاست. اگر می خواهید برای اولین بار به نوزادتان گوشت بدهید با روزی دو بار به اندازه دو قاشق چای خوری شروع کنید.

مزایای گوشت برای نوزادان و کودکان

انواع گوشت ها علاوه بر اینکه منبع غنی تامین پروتئین مورد نیاز بدن کودکان هستند،حاوی مواد مغذی دیگری نیز می باشند که کودکان با مصرف آن می توانند مواد مغذی مورد نیاز بدنشان را به راحتی جذب کنند. در زیر به تعدادی از مزایای مصرف گوشت در کودکان اشاره می کنیم:

  1. میکرومینرال های موجود در گوشت مساوی سلامتی کودکان

آهن، روی، مس و منگنز موجود در انواع گوشت ها از مهم ترین میکرومینرال هایی هستند که بدن نوزادان از 6 تا 12 ماهگی برای رشد نیازمند آنها است.

  1. مصرف گوشت و کمک به جذب بالای آهن سایر مواد غذایی

استفاده از گوشت در رژیم غذایی کودکان از بروز مشکل کم خونی جلوگیری می کند. چون گوشت علاوه بر اینکه خود یک منبع عالی برای آهن است، به جذب آهن سایر مواد غذایی نیز کمک شایانی می کند. برای همین توصیه می شود در طبخ گوشت از سبزیجات نیز استفاده کنید.

  1. گوشت، منبع غنی ویتامین ب 12

ویتامین ب 12 فقط در پروتئین حیوانی وجود دارد. این ویتامین برای حفظ سلامت سلول های عصبی و تشکیل گلبول های قرمز خون نوزادی از ویتامین های ضروری است. کمبود ویتامین ب 12 در بدن نوزادان را باید جدی گرفت زیرا می تواند منجر به عقب ماندگی حرکتی و تاخیر در رشد مغزی آنها شود. قرار دادن گوشت ها در برنامه غذایی کودکان می تواند مقادیر مناسبی از کمبود این ویتامین را جبران کند.

  1. پروتئین با قابلیت هضم بالا

پروتئین موجود در گوشت دارای کیفیتی بالاتر از پروتئین های گیاهی می باشد و هضم آن به نسبت آسان تر است.

نحوه پخت گوشت برای نوزادان

گوشت مصرفی کودکان باید به طور کامل پخته شده و پوره شود.گوشت نیم پز و خام سلامتی دلبندتان را به خطر می اندازد. ماهیچه های گوشتی برای پوره کردن مناسب تر هستند زیرا هم مواد مغذی بیشتری دارند و هم تردتر هستند و راحت تر پوره می شوند. گوشت کودکان را مقداری آب دار درست کنید و برای رقیق کردن پوره از آب خود گوشت استفاده کنید.

در نهایت گوشت مورد نیاز برای تغذیه کودکان را حتما از یک منبع قابل اعتماد و معتبر خریداری کنید . گوشت های ارگانیک و طبیعی که به مواد شیمیایی آلوده نیستند از مبتلا شدن نوزادان و کودکان به بیماری جلوگیری می کند.


بارنجی ها ، با ما بهترین باشید. گوشت ,کودکان ,غذایی ,های ,مواد ,ویتامین ,رژیم غذایی ,گوشت ها ,مواد غذایی ,مصرف گوشت ,را به ,رژیم غذایی کودکانمنبع

با ماهیچه گوسفندی به جنگ عوارض گیاهخواری بروید

چرخ کرده سینه مرغ و تهیه کباب تابه ای دو رنگ

خواص گوشت شتر در دوران بارداری1

مایه کباب کوبیده رژیمی و ماکیان

کله پاچه گوسفندی را در خانه طبخ کنید!

گوشت بوقلمون بهتر است یا مرغ

خرید انواع جوجه های طعم دار به صورت تناژ و تازه

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

خرید از آمازون - خرید از ebay خوشمزه ترین مزه ها ای هر-کد های هدیه سیم کارت فروشگاه اینترنتی آرشیدا استور korosh لاستيك ميشلن اینجا همه چی هست هر چی که بخوای بیمه ایران خرید انواع آینه کنسول