ضعف حس چشایی با عدم مصرف گوشت

قدرت چشایی فرد با متوقف شدن انتقال پیام حس چشایی به مغز موجب کاهش و مشکلات قدرت چشایی می شود. در برخی مواقع نیز انتقال پیام صورت می گیرد اما در تفسیر این پیام در مغز مشکلاتی ایجاد می شود که فرد با کاهش حس چشایی مواجه می شود اما با این وجود حس چشایی خیلی به ندرت پیش می آید که به طور کامل از بین برود.

حش چشایی وابستگی بالایی به حس بویایی در بدن دارد. حتی اگر حسگرهای چشایی از عملکرد بالایی برخوردار باشند، اگر گیرنده های حسی در معرض سرماخوردگی و یا عفونت های شدید قرار بگیرد، فرد حس بویایی خود را از دست می دهد و این امر موجب می شود حس چشایی طعم واقعی هیچ غذایی را متوجه نشود. ضعف حس چشایی کیفیت زندگی افراد را تحت تاثیر قرار می دهد.

دلایل موقت از دست دادن حس بویایی و چشایی

  • سرماخوردگی و آنفولانزا

  • مصرف سیگار
  • مصرف کوکائین از طریق بینی
  • تغییرات هورمونی
  • آسیب به ناحیه سر یا سکته مغزی
  • مشکلات دهانی یا دندانی و بهداشت دهان و دندان
  • قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی خاص نظیر کلر، فرمالدئید، بنزن، ترشیلاو اتیلن و حلال های رنگ
  • پرتو درمانی برای سرطان سر و گردن
  • عوارض جانبی مصرف برخی از داروهای خاص
  • مصرف غذاهای چرب
  • سن و جنسیت
علائم کاهش حس چشایی و بویایی
    1. مشکل در عملکرد بینی و زبان :وجود رایحه هایی ناخوشایند یا ناشناخته در بینی و زبان
    2. ناتوانی در تشخیص طعم های مختلف به دلیل وجود چنین اختلالی
راهکارهایی برای مقابله و درمان کاهش حس چشایی و بویایی
روی: زینک یا روی از مواد مورد نیاز برای تولید آنزیمی تحت عنوان آنیدر است که نقش قابل توجهی بر حس بویایی و چشایی دارد، می باشد، از این رو، کمبود روی در بدن تاثیر منفی قابل توجهی بر حس بویایی و چشایی دارد. بامصرف گوشت می توانید روی مورد نیاز بدن خود را تامین کنید.  با کاهش سطح روی در بدن منجر به شکسته شدن رشته های دی ان ای شده و این امر نیز به نوبه خود منجر به بروز گونه های مختلف از سرطان، عفونت، و بیماری های خود ایمنی می شود. روی یا همان زینک تولید گلبول های سفید خون در بدن بدن را افزایش داده و به طور جدی و کارآمد در مبارزه با عفونت نقش قابل مهمی بر عهده دارد، به همین دلیل پیشنهاد تا غذاهای غنی از روی مانند گوشت قرمز می تواند گوشت گوساله و گوسفندی باشد را در رژیم غذایی خود بگنجانید.

اسید آلفا لیپوئیک:  از آنتی اکسیدانی هایی است که به طور طبیعی در بدن به منظور محافظت بدن در برابر آسیب های سلولی تولید می شود و در حفظ سلامت سلولی نقش مهمی ایفا می کند. علاوه بر آن این آنتی اکسیدان تاثیر قابل توجهی در بهبود عملکرد سیستم عصبی و بازیابی حس بویایی و چشایی دارد. مصرف مواد غذایی سرشار از اسید آلفا لیپوئیک مانند: کلم بروکلی، محصولات گوشتی مانند دل و جگر و اسفناج از بهترین راه های بازیابی حس بویایی و چشایی می باشد.

روغن کرچک: روغن کرچک از آنتی اکسیدان های طبیعی می باشد که دارای خواص ضد باکتری و ضد التهابی است.که به صورتی بسیار موثر در پاکسازی بینی و بهبود حس بویایی و چشایی، قابل استفاده قرار می گیرد.

بخور: با استفاده  از بخار گرم و مرطوب می توانید مجرای داخلی بینی را مرطوب کنید و بدین طریق میزان

التهاب آن را کاهش دهید، چنین اقداماتی منجر به تمیز شدن مجرای داخل بینی می شود.


بارنجی ها ، با ما بهترین باشید. چشایی ,حس ,های ,بویایی ,کاهش ,بینی ,حس چشایی ,حس بویایی ,می شود ,بویایی و ,در بدنمنبع

با ماهیچه گوسفندی به جنگ عوارض گیاهخواری بروید

چرخ کرده سینه مرغ و تهیه کباب تابه ای دو رنگ

خواص گوشت شتر در دوران بارداری1

مایه کباب کوبیده رژیمی و ماکیان

کله پاچه گوسفندی را در خانه طبخ کنید!

گوشت بوقلمون بهتر است یا مرغ

خرید انواع جوجه های طعم دار به صورت تناژ و تازه

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

اخبار سایت بلگ بیست فروش ترازو اورجینال هتل آپارتمان یلدا مشهد پکیج تصفیه فاضلاب فلزی فروشگاه خرید اینترنتی شب نما ، صبوحی لباس نظامی کانته موزیک در مورد پوست مو زیبایی صورت بیشتر بدانیم تك فايل