عضله سازی و افزایش انرژی با مصرف پروتئین های گوشتی
 

همان طور که می دانید پروتئین ها، کربوهیدرات ها و چربی ها در کنار هم از جمله درشت مغذی هایی می باشند که وظیفه ی اصلی آنها تامین انرژی مورد نیاز بدن انسان برای فعالیت های روزانه می باشد و بر روی تمامی واکنش های بدن و ساختارهای مولکولی و سلول های بدن تاثیرگذار می باشد تا جایی که می توان نقش موثر پروتئین را در ساختار DNA، هسته و غشای سلول و حتی ساختارهای دیگر بدن از جمله هورمون های بدن، پوست و مو و ناخن و . مشاهده کرد. افراد می توانند درصد زیادی از پروتئین مورد نیاز بدن خود را به وسیله مصرف پروتئین های گوشتی به دست آورند.

 پروتئین چگونه می تواند باعث عضله سازی در افراد شود:

برای درک بهتر کارکرد پروتئین و نقش آن در عضله سازی بهتر است در ابتدا با مفهوم و تعریف عضله آشنا شویم.
بهتر است بدانید که پرتعدادترین سلول های بدن، سلول های عضلانی می باشد و ما در نقاط مختلف بدن خود حدودا 600 عضله داریم که به سه دسته کلی عضله های مخطط (ارادی)، صاف (غیرارادی)، قلبی (غیر ارادی) تقسیم بندی می شوند که منظور ما در عضله سازی بیشتر عضله های مخطط (ارادی) می باشد.
نکته قابل توجه در مورد عضله های مخطط (ارادی) این می باشد که تعداد این عضلات در تمام عمر انسان از نوزادی تا سنین بالا به یک میزان می باشد و تعداد آنها نه تنها تغییر نمی کند بلکه ممکن است کمتر نیز شود برای مثال اگر فردی در دوران نوزادی خود 1000 سلول عضلانی مخطط (ارادی) در بازوی خود داشته باشد این میزان تا سن 60 سالگی نیز تغییر نمی کند و به همان اندازه می ماند و نقش مهمی که پروتئین و مصرف پروتئین های گوشتی و توسط فرد بر روی عضله ها دارد، افزایش حجم و طول عضله ها می باشد.

 

 به این صورت که فیبرهایی از جنس پروتئین که واحد های انقباضی نیز نامیده می شوند در درون تمامی عضله ها موجود می-باشد و فرد در هنگام ورزش کردن موجب تحریک عضله ها و حرکت زنجیره ای از این رشته فیبرهای پروتئینی بر روی همدیگر می-شود که در این صورت بدن از طریق در هم کشیدن و جمع کردن فیبرهای عضلانی سعی در تامین انرژی مورد نیاز عضله و همچنین دفع کردن فشار وارده بر عضله می کند و برای تامین این انرژی نیاز به پروتئین هایی دارد که فرد از طریق مصرف پروتئین های گوشتی و دیگر مواد غذایی کسب کرده است.
و در صورتی که فرد ورزش خود را بیشتر کند و بر روی عضله ها فشار بیشتری وارد کند، سلول های عضلانی نیز برای تحمل این فشار به افزایش طول رشته فیبرهای عضلانی می پردازند و در نتیجه پروتئین بیشتری نیز مصرف می کنند تا بتوانند طول فیبرهای عضلانی را افزایش بدهند لذا مصرف پروتئین های گوشتی و دیگر پروتئین های غذایی دیگر برای افراد ورزشکار امری ضروری می باشد.
باید به این نکته نیز توجه داشته باشید که تا زمانی که شما تمرین ها و فشار وارده بر عضلات را بیشتر نکنید طول و حجم عضلات به همان مقدار باقی می ماند و برای افزایش طول و حجم ماهیچه ها نیاز است تا در کنار مصرف مواد پروتئینی، فشار بیشتری بر روی عضله ها وارد شود همان طور که ورزشکاران بعد از گذشت مدتی از وزنه های سنگین تری برای ورزش کردن استفاده می کنند

مواد غذایی پروتئینی و موثر در عضله سازی

همان طور که می دانید مصرف پروتئین های گوشتی و دریافت پروتئین از طریق گوشت می تواند بسیار بیشتر از مقدار پروتئین های گیاهی باشد زیرا مواد غذایی گوشتی دارای مقدار زیادی اسید آمینه های ضروری بدن می باشد و می تواند در جهت عضله سازی به افراد به ویژه ورزشکارن کمک بسیاری کند.

از جمله پروتئین های گوشتی و گیاهی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
1.    سینه مرغ
 سینه مرغ اولین انتخاب افراد و ورزشکاران برای مصرف پروتئین های گوشتی می باشد زیرا افراد می توانند با مصرف کردن 100 گرم از سینه مرغ 50 درصد از نیاز بدن خود به پروتئین را رفع کنند.
از جمله دلایل دیگر محبوبیت سینه مرغ و مصرف آن توسط افراد و ورزشکاران برای افزایش عضلات می توان به چربی کم سینه مرغ در مقایسه با دیگر قسمت های مرغ مثل ران اشاره کرد که به آنها کمک می کند تا چربی بدن خود را بهتر کنترل کنند و چربی بیشتری از دست بدهند.
2.    گوشت گوساله
گوشت گوساله نیز یکی دیگر از منابع غنی از پروتئین می باشد که افراد می توانند با مصرف آن نیمی از نیاز بدن خود به پروتئین را برای عضله سازی رفع کند.
این گوشت لذیذ را که بهتر است ارگانیک تهیه کنید علاوه بر مقدار پروتئین بالا منبع غنی از آهن و ویتامین های گروه B و همچنین کلسترول بالا می باشد و بهتر است افراد در هنگام استفاده به میزان لازم از این ماده غذایی مصرف کنند تا در عین دریافت پروتئین و ویتامین ها کلسترول بدنشان نیز بالا نرود.
3.    گوشت بره
یکی دیگر از مواد غذایی عضله ساز و انتخاب های افراد برای مصرف پروتئین های گوشتی، گوشت بره می باشد که افراد می توانند با مصرف 100 گرم از آن نیمی از نیاز بدن خود را به پروتئین رفع کنند و در جهت عضله سازی ماهیچه های خود گامی موثر بردارند.
4.    لوبیا سیاه
بعد از مصرف پروتئین های گوشتی اولین ماده غذایی حاوی پروتئین بالا و عضله ساز لوبیا سیاه می باشد و افراد می-توانند از طریق مصرف 100 گرم از این ماده غذایی 22 گرم پروتئین دریافت کنند.
توجه به این نکته حائز اهمیت است که علاوه بر لوبیا سیاه تمامی انواع لوبیاها منبع غنی از پروتئین و فیبر هستند که مدت بیشتری افراد سیر نگه می دارد و می تواند در عضله سازی نقش موثری داشته باشد و به ورزشکاران برای رسیدن به هدف خود کمک کنند.
5.    بادام و انواع آجیل ها
انتخاب دیگری که می تواند جایگزین مصرف پروتئین های گوشتی باشد مصرف بادام و انواع دیگر آجیل ها می باشد که منبع غنی از پروتئین و فیبر می باشند.


بارنجی ها ، با ما بهترین باشید. پروتئین ,های ,عضله ,مصرف ,ها ,افراد ,می باشد ,پروتئین های ,مصرف پروتئین ,های گوشتی ,عضله سازیمنبع

با ماهیچه گوسفندی به جنگ عوارض گیاهخواری بروید

چرخ کرده سینه مرغ و تهیه کباب تابه ای دو رنگ

خواص گوشت شتر در دوران بارداری1

مایه کباب کوبیده رژیمی و ماکیان

کله پاچه گوسفندی را در خانه طبخ کنید!

گوشت بوقلمون بهتر است یا مرغ

خرید انواع جوجه های طعم دار به صورت تناژ و تازه

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

میهن دانلود 1 مهتابی جیبوجت فروشنده باتری موبایل دانلود آهنگ جدید دنیای از خوشمزه ها مرجع دانلود فایل همه چی موجوده کار اینترنتی پاره وقت مهاجرت به کانادا