اهمیت مصرف پروتئین برای سالمندان

مصرف پروتئین کافی برای بهبود عملکرد اکثر ارگان های بدن به ویژه عضلات لازم و ضروری  است. با افزایش سن و به مرور زمان ، حجم و قدرت عضلات تقلیل پیدا می کند. یکی از مهمترین علامت های بدن سالم استحکام عضلات است. با ضعیف شدن عضلات، اندام های داخلی بدن و به ویژه استخوان ها آسیب پذیر می شوند. پزشکان به سالمندان توصیه می کنند که برای جلوگیری از تقلیل حجم و قدرت عضلات، پروتئین های حیوانی و گیاهی مصرف کنند.
توجه به تغذیه در دوران سالمندی از اهمین به سزایی برخوردار است. سالمندان به دلیل بیماری ها و پدیده های بیولوژیکی و مصرف انواع داروها نیازمند دریافت مواد مغذی بیشتری هستند.

نیازهای تغذیه ای سالمندان

از آنجایی که  سالمندان به دلیل تحرک بدنی کمتر، به انرژی کمتری نیز نیاز دارند ؛از این رو بهتر است پروتئین مصرفی آنان از منابع با کیفیت پروتئینی مانند مرغ و گوشت های کم چرب تامین شود. متخصصان تغذیه پیشنهاد می کنند سالمندان نیمی از پروتئین مصرفی خود را از منابع پروتئین حیوانی مانند انواع گوشت ها دریافت کنند تا بتوانند آمینو اسیدهای ضروری مورد نیاز بدن شان را اینگونه تامین کنند.
دریافت ویتامین ب12 با افزایش سن به سختی صورت می گیرد و در واقع رو به کاهش می رود. استفاده از مقدار مناسبی از گوشت قرمز کم چرب، تخم مرغ و ماهی می تواند نیاز سالمندان به این ویتامین ضروری را تامین کند.
با افزایش سن ،متابولیسم ویتامین ب6 افزایش و جذب آن کاهش می یابد. از سوی دیگر در سالمندان به علت مصرف ناکافی گوشت دریافت این ویتامین کاهش پیدا می کند. روزانه منابع غنی این ویتامین از جمله انواع گوشت، جگر، شیر، تخم مرغ، حبوبات و غلات باید مصرف شود.
در سالمندانی که غذاهای کم انرژی مصرف می شود علائمی از کم خونی ناشی از فقر آهن مشاهده می شود. انواع گوشت قرمز و گوشت سفید، تخم مرغ ،جگر ، ماهی، حبوبات و سبزی های برگ سبز تیره مانند جعفری، برگ چغندر،گشنیز و بخش های تیره برگ مانع از ایجاد این مشکل می شوند.

افراد مسن نسبت به افراد جوان تر جذب روی کمتری دارند، زیرا مصرف مواد غذایی حاوی روی در سالمندان پایین است. به علاوه مصرف برخی از داروها مانند مکمل های آهن و کلسیم مانع از جذب روی در آنها می شود. مصرف انواع گوشت ، جگر، شیر و حبوبات که از منابع غنی روی هستند به سالمندان توصیه می شود.
منیزیم یکی دیگر از املاح موثر در استحکام و حجم توده عضلانی بدن است. کمبود این عنصر ارزشمند از دیگر مشکلات تغذیه ای در سنین سالمندی می باشد و در سالمندان مبتلا به سوء تغذیه و سندرم های سوء جذب نیز بسیار مشاهده می شود. منابع غذایی غنی از منیزیم عبارتند از: گوشت گوساله، جگر، آجیل، لوبیای سویا، دانه کامل ذرت، ملاس، ادویه ها، اسفناج و نخود سبز.
گوشت ماکیان مانند گوشت بوقلمون، بلدرچین، کبک ، شترمرغ و مرغ در صورت کندن پوست و سرخ نکردن مقدار کمتری چربی و کالری نسبت به گوشت های قرمز دارند و برای سالمندانی که مشکل کلسترول بالا دارند و نگران افزایش فشار خون خود هستند، گزینه های بهتری برای تامین پروتئین می باشند.


بارنجی ها ، با ما بهترین باشید. های ,سالمندان ,مصرف ,گوشت ,پروتئین ,افزایش ,می شود ,افزایش سن ,در سالمندان ,انواع گوشت ,این ویتامینمنبع

با ماهیچه گوسفندی به جنگ عوارض گیاهخواری بروید

چرخ کرده سینه مرغ و تهیه کباب تابه ای دو رنگ

خواص گوشت شتر در دوران بارداری1

مایه کباب کوبیده رژیمی و ماکیان

کله پاچه گوسفندی را در خانه طبخ کنید!

گوشت بوقلمون بهتر است یا مرغ

خرید انواع جوجه های طعم دار به صورت تناژ و تازه

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

اینجا همه چی هست مطالعاتی ansleyfjrsj76 sitio هر چی بخوای هست قیمت لوازم یدکی گریدر قیمت خرید و فروش تردمیل مشاوره درسی ایران بوتیک Seo تجربیات جالب من در نرم افزار هلو